Podaljševanje nohtov

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

30. jun 2008 12:45

Zana25, jaz bi šla pa tvoje nohte pokazat k dermatologu. Če imaš take težave dosti časa, je po mojem zelo verjetno, da nekaj manjka tvojemu organizmu. Morda so to minerali, morda imaš glivično obolenje - to bosta ugotovila z zdravnikom. Verjamem, da je treba najpraj odkriti vzrok in se zdraviti od znotraj, vse površinske terapije ti nohtov ne bodo mogle ozdraviti, pripomorejo le k boljšemu videzu. mamaF - Mojca

zana25  

član od: 15.1.2007

sporočila: 69

30. jun 2008 16:17

No, torej vidim da vas ni veliko, ki bi vam geliranje pustilo pozitivne posledice. Saj tako katastrofalni pa spet niso, moji nohti, pač neke dolžine ne dosežejo. Sem bila večkrat že na manikuri in mi je rekla tam da so moji nohti presuhi, ker zelo hitro popijejo vse premaze. To je pa spet tako - če si dosti v vodi, je tako ali tako normalno da to nekako vpliva na nohte.Ali ne? Torej, zdaj ste me prepričale, da moji nohti umetnega podaljševanja zaenkrat še ne bodo videli, se moram sprijazniti s tem kar imam in to lepo negovati. Hvala vam za prijazne odgovore! zana25

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti