12. maj 2015 18:13
Midva sva dobila sobo s pogledom na morje v bloku, ne v bungalovu, se mi zdi v četrtem nadstropju. Takrat je bilo tudi prvič, da mi je šlo na jok, ko je bilo treba domov. In ne, pesek ni snežno bel.
Vanja
12. maj 2015 18:13
Midva sva dobila sobo s pogledom na morje v bloku, ne v bungalovu, se mi zdi v četrtem nadstropju. Takrat je bilo tudi prvič, da mi je šlo na jok, ko je bilo treba domov. In ne, pesek ni snežno bel.
Vanja
12. maj 2015 20:04
limnol je napisal/a: |
Res pa brezplačen WiFi še nikoli nikjer ni bil zastonj. |
Si prepričana?
rimljanka
12. maj 2015 20:53
Vanja hvala.
Žal je v mojem terminu vse zasedeno.
Res je, posebne želje (pogled na morje iz terase) se plačajo; vendar brez tega, da slišim v posteljo bučanje morja zame ni morja in je potem vsak evro, ki ga dam za 'morje' preveč. Moj moto je: ak se propada, nek se propada otmeno
wi-fi pa...nujno zlo.
kateri otoki so z belim peskom, ne hotel na hotelu, junija najtoplejše morje, pristnih tavern in okusne domače hrane (najela bom avto oz. skuter, kolo...)?
Desanka
12. maj 2015 22:29
Desanka je napisal/a: |
----- kateri otoki so z belim peskom, ne hotel na hotelu, junija najtoplejše morje, pristnih tavern in okusne domače hrane (najela bom avto oz. skuter, kolo...)?
|
Bahamski. Tam imaš čisti oolitni pesek. Ali pa na kakem koralnem otoku, tipa Maledivi. Drugače se boš pač morala zadovoljiti s sivim peskom, ampak saj če zapreš oči, tudi ni tako slab (če ga pač maraš - jaz na peščeno plažo ne grem za nič na svetu).
Sonja
13. maj 2015 9:25
ena najlepših peščenih plaž; ni pa Grčija, in tudi za namestitev ne vem, ali omogoča pogled nanjo; je pa lepa, pa še Rollingi so koncertirali tam ...
pač malo smetim
www.exitfest.org%25252Fsr%25252Fnewww.exitfest.org%252Fsites%252Fdefwww.exitfest.org%252Fsr%252Fnews%2" target="_blank">https://www.google.si/search?q=pla%C5%BEa+jaz&c
mamamia
13. maj 2015 9:52
Desanka je napisal/a: |
kateri otoki so z belim peskom, ne hotel na hotelu, junija najtoplejše morje, pristnih tavern in okusne domače hrane (najela bom avto oz. skuter, kolo...)?
|
Na vseh jonskih otokih je bel pesek. Največ takih plaž je na Kefaloniji in Lefkadi. Vedno se gre na take plaže z najetim avtomobilom.
Grško morje, kjer se ponoči posluša "valovanje morja" ...za to se gre na Scorpios. Samo za to nima noben ta pravega priimka (Onassis). Drugače čisto paše, če se ne posluša nič, ker je "valovanja morja" več ali manj dovolj že čez dan.
Če hočeš pa relativno največ miru in poglede to die for, se gre pa na Santorini. Samo tam ni belega peska. Je pa veliko črnega in rdečega.
Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zviti krofi
Pad Thai s piščancem