17. jun 2008 16:13
mambica je napisal/a: |
Tukaj je možno samo dvoje: ali gospod ne ve, kaj je avtorsko pravo ali pa si preveč upa. Črna mamba |
17. jun 2008 16:13
mambica je napisal/a: |
Tukaj je možno samo dvoje: ali gospod ne ve, kaj je avtorsko pravo ali pa si preveč upa. Črna mamba |
17. jun 2008 16:30
Meni se zdi tako prepisovanje res zelo nesramno in neetično in še in še... Knjiga Kulinarične Slovenije bi bila res super še bolj mi je pa všeč ideja, da bi njegovo knjigo v celoti sem gor prepisali... Springrl
17. jun 2008 16:37
Springrl je napisal/a: |
Meni se zdi tako prepisovanje res zelo nesramno in neetično in še in še... Knjiga Kulinarične Slovenije bi bila res super še bolj mi je pa všeč ideja, da bi njegovo knjigo v celoti sem gor prepisali... Springrl |
17. jun 2008 23:06
Se pravi, da s(m)o carice, če nas kopirajo, a ne! Če človek pogleda s tega vidika (in z drugega se ne splača), smo lahko samo dobre volje. Zaslužil pa s to knjigo itak ne bo...
jasna
18. jun 2008 5:28
Vendelina jr. je napisal/a: |
Medvedka, mislim, da bi v tožbi tale forum ta kratko potegnil.Enostavno, knjige ne kupimo, pa je stvar rešena.Palica po denarnici je strahovito učinkovito vzgojno in izobraževalno sredstvo. Žal.Vendelina jr. |
Tole neki ni v redu, nekdo se izdaja za Vendy. Vendi brez angleških vložkov, ma dejte, no!
ežojkozamurnik
sporočila: 2311
18. jun 2008 7:02
ežoj je napisal/a: |
Tole neki ni v redu, nekdo se izdaja za Vendy. Vendi brez angleških vložkov, ma dejte, no! ežoj |
18. jun 2008 8:41
Jaz pa še vedno čakam na seznam receptov... Verjetno res nihče ni kupil omenjene knjige. Če bom imela čas bom šla v knjigarno in (s telefončkom) slikala kazalo v knjigi...
18. jun 2008 8:45
kozamurnik je napisal/a: | ||
|
18. jun 2008 8:46
Pa sej lohk kej tut čist u sluvenščin, enivej.... Vendelina jr.
18. jun 2008 10:07
OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom
Pečen riž z zelenjavo