26. jun 2008 22:43
Španija je v finaluuuuuuu! mamaF - Mojca
26. jun 2008 22:43
Španija je v finaluuuuuuu! mamaF - Mojca
27. jun 2008 9:05
mamaF je napisal/a: |
Začetnica, a potem Oliverja prepustiš samo meni? Joj, saj sem vedela, da si super punca!!! mamaF - Mojca |
27. jun 2008 9:07
majamarko je napisal/a: |
čaki, pa saj si rekla da nisi več ziher, ko si videla njegovo bejbo - mislim od Baroša... |
27. jun 2008 9:10
Za Špance sem pa ful happy!!! Začetnica
27. jun 2008 9:11
Aja zdaj me najbrž dva dni spet ne bo (birma, koncert eroike, delo, plavanje, piknik, bicikl-vse to v dveh dnevih )tak da punce prosim ne delajte kozlarij! Začetnica
27. jun 2008 9:12
...zdaj naj pa še Nemce potolčejo in bo perfect job
27. jun 2008 10:50
ZAČETNICA je napisal/a: |
Aja zdaj me najbrž dva dni spet ne bo (birma, koncert eroike, delo, plavanje, piknik, bicikl-vse to v dveh dnevih )tak da punce prosim ne delajte kozlarij! Začetnica |
27. jun 2008 11:51
Začetnica, kam greš na Eroiko? Jaz grem 3.7. v Celje na njihov koncert. Aja, pa Eviva Espana. Itak bodo zmagali v nedeljo. jass
27. jun 2008 12:23
Hihi, sem iz babjega firbca prebrala nekaj vaših komentarjev, čeprav se spoznam "baš ama ništa" na žogo. Tisto, da bi ženske komentirale tekme in vključile v statistiko "menjava frizur" ipd., je svetska. Jaz bi pa dodajala komentarje v stilu "kaj pa tisti v rumenem (sodnik) laufa po igrišču? A je ekipo izgubil? Verjetno se zato razburja. Mogoče je sfalil datum tekme". To sem enkrat v študentu komentirala pa so me skoraj linčali :) Atina
27. jun 2008 12:48
Atina, ti bi bila ziher najboljša, sploh s temi izjavami...samo škoda da si nam jih že zaupala, pa sedaj ne bodo več palile, vsaj pri nas te prec izglasujem za menjavo teh komentatorjev...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučna juha s kokosovim mlekom
Špageti s kozicami in omako Basilico