Navijačice

majamarko  

član od: 26.9.2003

sporočila: 2565

12. jun 2008 20:34

sem upala čisto do konca, čeprav mi ni nobena ekipa prav pri srcu, ampak potemtakem raje za Nemce kot Hrvate...ma so prvo zmago že dobili precej po pomoči sodnika - tista enajstmetrovka... ve pa uživate...pivo...mene je pa moj gnal na tek, ampak brez žoge, po blatu a ste že videle/i posnetek kako je šel hr bus na lj obvoznici na Brdu v rikverc http://24ur.com/novice/slovenija/preko-sloven odkod potem nesreče, pa na koncu se vidi še en avto ko počenja isto...

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

12. jun 2008 20:40

danes je bila obvoznica polna hrvaški navijačev,vozili so celo rikverc.. je pa tudi žalostna novica,da je hrvaški navijač izgubil življenje, sicer pa mi je nogomet bolj španska vas anaeva

nb  

član od: 29.11.2005

sporočila: 2339

12. jun 2008 20:44

O, vidim da so Hrvati zmagali. Pri nas nogometa ne gledamo. Sama sicer mimogrede malo spremljam rezultate, da bi pa gledala celo tekmo, mi pa na misel ne pride. Mi je pač to en res dolgočasen šport. Moj mož je pa sploh skrajnež kar se nogometa tiče, saj v trenutku preklopi na drug kanal, tudi če samo pri poročilih začnejo govoriti o nogometu. Pred leti, ko so se naši uvrstili na svetovno prvenstvo in je bil Union njihov sponzor, pa so imeli na vsaki steklenici piva sliko nogometašev, je celo "prešaltal" zaradi tega na Laško. Sicer sem pa danes tudi sama imela hrvaškega nogometa dovolj že po poti domov, saj sem padla v največjo gužvo iz ljubljanske obvoznice proti Gorenjski. Drugače pa z veseljem spremljamo skoraj vse ostale športe, tako kolektivne, kot tudi individualne. Nena

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

12. jun 2008 20:50

majamarko je napisal/a:
Moj glas je pa šel za Baroša...žal Gomesa ni med izbranimi, niti Cannavara sicer pa čakam da Nemci izenačijo...grrr...
Dobro s Cannavarom si mimo vsekala, sicer pa so čupavci moji! Glasovala sem za Baroša, med top 5 pa je še Gomes, Ibrahimović, Ljungberg Hudiča št. 5 se ne spomnim, naj mi nekdo lepo prosim pomaga!!!!!!!!!! Začetnica

majamarko  

12. jun 2008 20:53

Začetnica, da se premisliš ti dam na ogled še Cannavara še v času dolge čupe, ampak iščem eno mlajšo, kjer je že pobrit, pa tak cortik...iii

majamarko  

12. jun 2008 21:02

eko našla še tisto slikco s krajšo čupco, ampak pod kapuco...

ZAČETNICA  

12. jun 2008 21:03

S to ta prvo si me že skoraj imela v šahu, ampak je spet ta ta druga mimo. Ne z Italijani ne boš zadela gola Še maš dva poizkusa Začetnica

ZAČETNICA  

12. jun 2008 21:13

Uh s totim si pa še bolj mimo vsekala, prosim, da se zbereš. Res, da so mi bolj smrkavci všeč, ampak ta še polnoleten ne zgleda. No saj ni nujno, da je čupast-tudi Ljungberg ni. Hudiča, da se ne morem spomnit nobenega. Začetnica

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

12. jun 2008 21:17

Majamarko, se popolnoma strinjam s tabo, Cannavaro je hud, z lasmi ali brez. Italijanov sicer ne maram preveč, ma on je pa njami... saš

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti