Vedežavalka

Celinski tajpan  

član od: 7.5.2008

sporočila: 45

10. jun 2008 19:15

frina je napisal/a:

Vendelina jr., brez dodatnih okraskov: moti me da si nesramna do tistih, ki mislijo drugače kot ti. Moti me, da se postavljaš v pozicijo, da bereš levite, domnevno vsem tistim butljem in buteljkam, ki ne prepoznajo tvojega silnega poslanstva, za kar te res nihče ni zaprosil. Moti me, da si žaljiva in sarkastična do kogarkoli, čeprav to v tistem trenutku ne zadeva ravno mene.

Moti me zato, ker se spravljaš na druge, ki postavljajo svoja vprašanja z dobrimi nameni, ki jih tebi uspe spremeniti v posmehovalnico.

Zavedaj se, da v tem peskovniku nisi edina in da si tudi ti dolžna spoštovati pravila sodelovanja in spoštovanja sogovornika.

Ne strinjam se še s kom v tej temi, vendar je svoje besede zastavil s spoštovanjem do drugih, kar tebi tudi tokrat res ni uspelo. Koliko sva pa midve kot posameznici strpni do drugačnih mnenj, bodo pa tako presojali drugi.

Poenostavljeno: v tem peskovniku ne želim biti s teboj, pa je pri tem vseeno, če imaš ljubljanski naglas, ker imam dovolj, da za vsako malenkost, s katero nisi zadovoljna, porivaš druge v pesek.

Mišika pravzaprav ni hotela nobenega mnenja, to ste najbrž pozabili ?

F r i n a
Se strinjam z vsem napisanim. Najbolj pa z drugim odstavkom. Ne verjamem v vedeževanjem in podobne bedarije, toda stvari se dajo povedati na lep način, ne pa na način, kot ste si ga izbrale nekatere. Jaz sem Mišiki poslala tudi ZS. Lep večer! Celinski tajpan

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

10. jun 2008 19:52

[citat=--Celinski tajpan--][citat=--frina--]

...............................................................................Ne verjamem v vedeževanjem in podobne bedarije, toda stvari se dajo povedati na lep način, ne pa na način, kot ste si ga izbrale nekatere. Jaz sem Mišiki poslala tudi ZS.Lep večer!Celinski tajpan[/citat]

No Celinski Tajpan, tale pa ti je dobra, višek strpnosti. To so bedarije, in vsi, ki mislijo drugače kot ti so bedaka. Strpnost, da te kap.

ežoj

fresh  

član od: 4.5.2006

sporočila: 1856

10. jun 2008 20:23

Frina, bravo! fresh

tumpika  

član od: 14.3.2006

sporočila: 1324

10. jun 2008 20:48

Skratka, bodimo strpni do nestrpnih, jeli? tumpika

titta  

član od: 28.9.2006

sporočila: 1056

10. jun 2008 21:07

ALI KDO POZNA VEDEŽEVALKO NA MB KONCU?

JA? POTEM JE TU PROSTOR ZA  ODGOVOR.

NE? TUDI PRAV, PAČ NE.

Če pa bi bilo vprašanje: Kaj menite o vedeževalkah itd. - hja, potem pa je teh nekaj mnenj na pravem mestu.

Pa brez zamere - zaključimo to temo, da se ne bomo na tako luštnem portalu, kjer ste mi ULTRA HITRO pojasnili, kako se slovensko reče pant pri vratih, še skregali in odšli jezni vsak na svoj konec računalnika...

mišika  

član od: 12.10.2005

sporočila: 374

11. jun 2008 7:09

Frina....dobro napisano in Spagon...hvala za pojasnilo vsem. mišika

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

11. jun 2008 7:34

tumpika je napisal/a:
In kontra... Začetnica

TORTICA  

član od: 5.8.2002

sporočila: 990

11. jun 2008 8:10

MIšika, če še nisi rešila problema/našla primerne vedeževalke, me kontaktiraj na zasebni mail, pa ti bom priporočala! Vsem ostalim pa: So "vedeževelke", "Vedeževalke" in "VEDEŽEVALKE",ne smemo metati vseh v isti koš, ponavadi je tako, da si vsak kar najde pravo, če ne izve tistega po kar je prišel, izve pa kaj drugega, kar je tudi na nek način rabil..( če drugega ne, da je vrgel denar proč..čez čas, ko se zadeve nekako že uredijo). Človek v stiski pač rabi nasvet! Če lahk osvetujemo dobro vedeževalko, zakaj ne? Sporočilo je spremenil(a) TORTICA dne 11. jun 2008 08:15:48

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

11. jun 2008 8:37

tumpika je napisal/a:

Včasih se nestrpnosti reče "zavzemanje za resnico", drugič pa zavzemanju za resnico "nestrpnost"

Cila

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

11. jun 2008 23:33

Kaj pa Danny (ali kako se že napiše?) in njegove zvezde? Da o njegovem plašču sploh ne govorimo, haha ... (sem se spomnila nanj, ker naslov teme govori o vedeževalkah, pa vendar obstajajo tudi moški :) ) Atina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti