10. jun 2008 19:15
frina je napisal/a: |
Vendelina jr., brez dodatnih okraskov: moti me da si nesramna do tistih, ki mislijo drugače kot ti. Moti me, da se postavljaš v pozicijo, da bereš levite, domnevno vsem tistim butljem in buteljkam, ki ne prepoznajo tvojega silnega poslanstva, za kar te res nihče ni zaprosil. Moti me, da si žaljiva in sarkastična do kogarkoli, čeprav to v tistem trenutku ne zadeva ravno mene. Moti me zato, ker se spravljaš na druge, ki postavljajo svoja vprašanja z dobrimi nameni, ki jih tebi uspe spremeniti v posmehovalnico. Zavedaj se, da v tem peskovniku nisi edina in da si tudi ti dolžna spoštovati pravila sodelovanja in spoštovanja sogovornika. Ne strinjam se še s kom v tej temi, vendar je svoje besede zastavil s spoštovanjem do drugih, kar tebi tudi tokrat res ni uspelo. Koliko sva pa midve kot posameznici strpni do drugačnih mnenj, bodo pa tako presojali drugi. Poenostavljeno: v tem peskovniku ne želim biti s teboj, pa je pri tem vseeno, če imaš ljubljanski naglas, ker imam dovolj, da za vsako malenkost, s katero nisi zadovoljna, porivaš druge v pesek.
Mišika pravzaprav ni hotela nobenega mnenja, to ste najbrž pozabili ? F r i n a |