12. jun 2008 13:18
Kar se tiče kač na Kulinariki, vem samo za Kobro1, pa še to ne vem, če sem prav napisala. Celinski tajpan
12. jun 2008 13:18
Kar se tiče kač na Kulinariki, vem samo za Kobro1, pa še to ne vem, če sem prav napisala. Celinski tajpan
12. jun 2008 13:22
Vlado, dokler ti samo ežoj leti ven iz omare, ni nič hudega. Hudič bi bil, če bi ven leteli kadavri... Darling, žebljica na glavico. Ma, ESP sposobnosti gor ali dol, glavno, da imamo fuzbal! Vendelina jr.
12. jun 2008 13:23
Pri izrazu "tajpan" pomislim na Pierca Brosnana. Prav luškana misel .....
F r i n a
12. jun 2008 13:28
Celinski tajpan, kdaj temo zaklenem, presodim sama. Morda v kakšnem primeru naredim taisto zaradi prošnje tistega, ki je temo odprl. Res pa je, da naj bi vsaka odrasla in opravilno sposobna oseba (kar sodelujoči tu seveda smo) znala sama presodoti, kaj sodi na javne forume, kaj pa bolj v zasebno sfero. Kot je rekla že Ognjič, v tem primeru pač lahko ostane na ZS in e-pošti. In je.
Bistvo forumov je v izmenjavi mnenj, vsekakor.
Glede zapiranja tem omenjenemu gospodu. razlogi so znani vsem, ki so takrat sodelovali, zdaj jih seveda ne bomo pogrevali. Odšel je pa on. Če je res odšel...
rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije
12. jun 2008 13:33
Celinski tajpan, ker nisem preveč doma v zoologiji, sploh ne v herpetologiji, te prosim, da mi poveš znanstveno ime vrste, kateri pripada tvoj nick. Hvala.
rimljanka - zasebno mnenje
12. jun 2008 13:33
Kaj pa ima Pierce Brosnan veze s tajpanom? Drugače pa tudi mene veseli, da imamo nogomet. Moji ljubljenci so Italijani in Portugalci. Celinski tajpan
12. jun 2008 13:36
Pitončica, mambica, kača, kobra, Celinski tajpan pa morda še kaj.
ežoj
12. jun 2008 13:37
rimljanka:
http://en.wikipedia.org/wiki/Taipan
to je meni Cel. tajpan napisala.
ežoj
12. jun 2008 13:39
Za ta vzdevek sem se odločila, ker sem ravno gledala dokumentarno oddajo o strupenih kačah v Avstraliji. Drugače sta dva tajpana: celinski in obalni. Kot sem že dejala, so bila vsa imena zasedena in ker ni bilo druge ideje, je nastalo, kar je. Latinsko: Oxyuranus microlepidotus Žal pa tudi jaz v zoologiji nisem doma. Celinski tajpan
12. jun 2008 13:43
ežoj, saj ni problem najti mi strokovna imena. Ampak, slovenska uradna pač ne obstajajo, in me je zanimalo, kateri vrsti pač pripada. Zdaj sem pač srečna, ker vem. Hvala, c.t..
rimljanka - zasebno mnenjeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Curry riž s tofujem
Nadevani paradižniki po grško (Gemista)