9. jun 2008 15:13
kaj pa to: Karin je gostovala v MB. Mesec pred iztekom porodniške, ko je vse potekalo normalno - da se vrnem na staro delovno mesto, brez problema torej, sem pač iz radovednosti vprašala, če bom izbrana v podjetje, v katerega sem poslala prošnjo (novo podjetje, bil je razpis, in sem pač poskušala, zaradi boljše plače seveda.)
In ženska je rekla, da bom menjala delovno okolje, se morala nekaj naučiti itd. vendar ne drugje ampak tu, kjer sem sedaj.
Ful me je šokiralo, ker res nisem vedela, kaj in zakaj. No, ko sem se vrnila, so mi ponudili drugo delovno mesto, drugo delovno okolje..... IN KAKO BI LAHKO VEDELA, ČE ME SPLOH NE POZNA, PRVIČ VIDI, JAZ SEM PA ČISTO NEOBVEZNO VPRAŠALA, NE DA BI RAZLAGALA KAKRŠNOKOLI SITUACIJO?????
9. jun 2008 15:46
Titta and Co - pa saj polovico poveste že v v prašanju!
Evo tipskih:
-Kako bo v ljubezni?
-Nekaj problemov imata s partenrjem, to se lahko reši, te pa opazuje še en moški, malo starejši, ampak imata z obstoječim partnerjem vse možnosti, da s pogovorom to rešita...
NAMREČ, NIHČE, KI IMA V LJUBEZNI B.P. SITUACIJO NE SPRAŠUJE, KAKO BO V LJUBEZNI.
- Kaj pa služba. jo bom menjala?
- Ja, v službi so težave, veliko neiskrenosti in nevoščljivosti, ne pride vse tvoje do izraza in imaš možnost dobiti novo službo, ampak bo treba nekaj prilagoditev..
HALO? ZA KATERO NOVO ZAPOSLITEV PA NI TREBA PRILAGODITEV?
- Kako bo z zdravjem?
- Nekaj manjših problemov z notranjimi organi (a je kakšna bolezen, kjer NI problemov z notranjimi organi) in malo bo treba paziti na prehrano (ma nemoj?) in biti telesno aktiven...
A ZA TOLE SE RABI ŠLOGANJE....
- sicer pa ti lahko polagam, kamne in očistim negativne energije, kar te stane 50 EUR in so dobri rezultati....
Vendelina jr.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 159, prikazujem sporočila od 51 do 60
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.