5. jun 2008 18:33
Ja tudi jaz sem tole lisičkino finto shranila na trdi disk v glavi Zna priti prav enkrat
Lep dan in veliko se smejte
5. jun 2008 18:33
Ja tudi jaz sem tole lisičkino finto shranila na trdi disk v glavi Zna priti prav enkrat
5. jun 2008 18:47
Joj lisicka, kako si me nasmejala......
rrr
5. jun 2008 19:20
Aha, tud jaz sem se, ko mi je pripovedovala. Samo ............ njen mož je pa bolj kisel obraz kazal zraven zvitorepka
6. jun 2008 8:19
Simona84 je napisal/a: |
Ja tudi jaz sem tole lisičkino finto shranila na trdi disk v glavi Zna priti prav enkrat [metuljcek] Lep dan in veliko se smejte [metuljcek] |
6. jun 2008 8:29
To sem tudi že slišala, ampak si ne znam točno predstavljati kako... v bistvu narediš kaj- odstraniš celo folijo s stekleničke, ali narediš vanjo luknjice in potem napneš kondom?
6. jun 2008 8:35
Folijo potegneš dol in jogurt popiješ , opereš, v dno narediš luknjico, v lonček daš tabletko, čez odprtino napneš kondom, naprej pa znaš sama... Začetnica
6. jun 2008 9:20
Super si začetnica Hvala ti
Lep dan in veliko se smejteKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kavna torta (Coffee cake )
Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami