5. jun 2008 12:23
lisička . Me pa res zanima, kdo je za njim brisal po Wc-ju...
5. jun 2008 12:23
lisička . Me pa res zanima, kdo je za njim brisal po Wc-ju...
5. jun 2008 12:24
Sam..... zvitorepka
5. jun 2008 12:24
Če najdete kakega otroka, ki ne bo cvilil od navdušenja ob metanju "rumenjakov" iz Kinder Surprise, napolnjenega z mešanico vode in pecilnega, na prostem, mi javite.
Po moje bi morali odpreti posebno temo v gospodinjskem kotičku Male žlehnobe pridnih gospodinj.
F r i n a
5. jun 2008 12:26
Daj, frina, odpri jo! zvitorepka
5. jun 2008 13:13
Joj, ste mi dale zlobnih idej. Hvala punce! Jelenckova
5. jun 2008 13:16
Jelenckova, ni kej. Jih imam še ene par na zalogi. zvitorepka
5. jun 2008 13:21
morska medvedka je napisal/a: |
No, ko smo že pri škatlicah za film... mi smo v škatlico naredili par luknic in dali not 2 šumeči tableti. Namesto pokrovčka pa nataknili gor kondom. Nato smo sve skupaj dali v cvetlični lonček in zasuli z zemljo. Škatlico smo dali pod vrh zemlje, kondom pa na zemljo. Nato smo kondom prekrili z malo zemlje in malo žaganja. Upam, da razumete. Abrahamovka je dobila to čudežno rožico z navodilom, da jo mora cel večer zalivat. Ko je dovolj zalita, "rožica" zraste. Hecno.
Lp MM |
Evo, točno zato potrebujem jaz škatlice
Lep dan in veliko se smejte
5. jun 2008 15:41
Čao, Simona84, za to nisi nujne škatlice od filmov, jaz ponavadi vzamem "tulce" od šumečih tablet.... Lep pozdravček, S.
5. jun 2008 17:04
Super anomis, mi bo prav prišla ideja za drugič. Tudi tulcev od šumečih tablet trenutno nimam pri roki (veš, jaz tako rada vse mečem stran [;]).
Lep dan in veliko se smejte
5. jun 2008 18:26
Bog lisička ,kolk sem se nasmejala,to ti je ideja lp gogaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)
Špageti z omako iz bazilike in parmezanom