Sušilni stroj

miele  

član od: 24.6.2007

sporočila: 207

22. jun 2009 23:13

Živjo žlička Me veseli,da ti je sin zrihtu sušilni stroj,da bo spet delu kot urca;).A je tvoj sin,serviser,da ti je razstavil sušilni stroj?Jz upam,da zdej ne boš imela več problemov. Ne razumem pa,da maš senzorje noter ugreznjene?Jz mam senzorje v lopaticah dveh ki sta v bobnu.In jih občasno sčistim z kisom. Bom kr pošteno potrku zdele po lesu,da mi naj deluje sušilni stoj,še na mnoga dolga leta brezhibno brez napak. Lp Miele Miele

lex  

član od: 19.7.2007

sporočila: 25

22. jun 2009 23:46

Jaz sem imela istega, pa sem ga po 2 letih menjala, ker se mi je skoraj zmešalo. Sedaj nimam niti kaplje odvečne pare/vode v kopalnici. Že itak imava probleme z vlago v stanovenju, potem mi je pa še tale spuščal toliko pare v kopalnico, da je tudi kljub osprima 2 oknoma bila koplanica mokra. Sem slišala od kolegice, ki je imela podobnega, da ga je enostavno postavila ven in sedaj ji suši super (moj ni niti vredu sušil in sem rabla za 1 pralni stroj cot sušilca 2x na polno zagnat - nas je pa 5 od tega 3 zelo mali otroci, cot na kupe) lex

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti