Sušilni stroj

desperate housewive  

član od: 14.6.2009

sporočila: 26

15. jun 2009 15:07

Sem bla tut jz zeeeelo presenečena ko so mi povedal kdaj pridejo serviserji. Pr nam je tut vse vredu delal dokler se ni taprvič pokvaru. Zdej so pa navadne tanke majčke še mokre ko stvari vzameš iz sušilnega stroja. Je blo pa tko, da ko so nam odpelal sušilca so nam rekl da nam ga bodo popravl drugač pa zamenal, tko da mislm da nam ga bodo mogl kr zamenat. Jah s temu sušilcem res nimamo sreče. Pokvaru se je, čakal smo na serviserja en mesec, en mesec da so nam ga popravl, prpelal so nam ga tut 3 dni zatem kokr so rekl da ga bodo, zdej pa spet neki slabo dela. Bom spet poklicala na G. pa upam da bomo mel zdej več sreče.... desperate housewive

miele  

član od: 24.6.2007

sporočila: 207

15. jun 2009 16:20

Pozdravljeni Sam takšnih problemov nimam.Že 6 let imam sušilni stroj Miele.Taprvi je bil od Gorenja(odzračevalni).Ker nimam v kopalnici okna.Sem bil primoram menjat sušilni stroj,in kupit Kondenzacijskega.In takrat sem se posvetoval pred nakupom,v dobro založenih trgovinah z Belo tehniko.So mi rekli prodajalci,da če hočem imet,varčen,zdržljiv in kakovosten sušilni stroj,al bilo kter drug aparat.Da naj kupim Miele.In res sem se takrat odloču za nakup znamke Miele. Takrat je stal starih 290.000,00sit.Sam mi ni žal.Ker še dan danes dela,kot prvi dan.In suši,al vsak al pa vsak drug dan,ker nimam kje sušit perila.Lani,pa se odselil na svoje,pa še kupo pralni stroj od Miele.Najboljšega TOP MODEL,z Komunikacijskim modulom.Več kot odlična zadeva.Popolnoma neslišen stroj,varčen,enostaven za uporabo itd.Možnost Update programov. Teb pa predlagam,da vztrajaš na servisu,naj ti menjajo sušilni stroj.Ker če je že zdej tolkrat crknu jim reči.Vprašanje kaj bo,po garanciji. lp Miele Miele

mai  

član od: 2.3.2007

sporočila: 447

15. jun 2009 16:37

Tudi mi smo januarja kupili Gorenjev sušilni stroj. Lahko samo rečem, da nimam nobenih pripomb! Lepo suši, perilo ni zmečkano, skratka sem zelo zadovoljna. Očitno si res imela smolo. jana Sporočilo je spremenil(a) mai dne 15. 2009 16:37

kmetka  

član od: 14.5.2008

sporočila: 42

15. jun 2009 18:01

tudi sama imam gorenjev kondenzacijski sušilec in sem zadovoljna.Sedaj ko imam novejši pralni stroj- tudi Gorenje- , ki ima več vrtljajev kot starejši pa je to prava stvar. Naj dodam še to , da je sušilec star že dobrih 10 let in v dobri kondiciji. Ja, vodo iz te posode pa uporabljam za likalnik. LP kmetka

kara  

član od: 26.11.2005

sporočila: 725

15. jun 2009 18:52

Torej, tole pa je tema, da se malo skašljam. Imam kondenzacijski sušilni stroj Gorenje. Ob nakupu so nam svetovali najdražjega, da bo malo boljši. Sedaj pa tisto ta boljše: v letu in pol 7x v popravilu. Ko sedmič milo vprašam, kaj za vraga se dogaja????? pa mi šef pove, da imam neko čudno perilo, da se takole maši vse po vrsti. Sem mu povedala, da zanalašč kupujem posebno garderobo, da ja zamaši njihov kvalitetni proizvod.... HALO!!!! Vse bi dala za moj prvi navadni sušilec, ki je imel napeljano cev v zračnik. Tam se tudi perilo ni tako krčilo, ker ni bilo potrebnih visokih temperatur za izhlapevanje. Pa jih menda sploh ni več na tržišču, žal. kara

miele  

15. jun 2009 20:16

Kara Jz z mojim sušilcem,v 6 letih,da potrkam po lesu.Brez nikakršnih problemov!Pa sušim na njega če ne vsak,pa vsak drugi dan.Ga ne šparam.Je pa takrat tud bil najdražji,kot sem v prejšnjem sporočilu na forumu napisal.Ne hvalim to znamko,sam v teh letih,res brez nikakršnih problemov. Najboljše da se odločiš za to znamko ki ga mam jaz.Pa boš več kot zadovoljna.Čeprav so tud z Gorenje zadovoljni,sam kok naletiš,tak stroj pa imaš. Danes je vse elektronsko,zato pa nastanejo nevšečnosti. lp Miele Miele

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

15. jun 2009 20:21

Pri naših hišah oba, Boschev in Gorenjev, delata kot urca. Loni Makaroni

žlička5  

član od: 26.2.2009

sporočila: 18

20. jun 2009 19:15

Živjo! Imamo bosch-ev sušilec pa nismo preveč zadovoljni, namreč stroj suši s previsoko temperaturo da perilo skoraj smrdi po zažganem, pa tudi zadnje čase je začel malo cviliti mamo ga pa dobre 3-4 lete stem da smo takrat dali okoli 190.000 tolarjev, prej sem imela čisto navaden sušilec na čas in odzračevanje za približno 160 eur pa še zdaj(15let) dela moji hčerki kot urca bi ji kar dala svojega boscha pa svojega starega nazaj. Lep poletni pozdrav! žlička5

miele  

21. jun 2009 10:36

Živjo Žlička Tud sam sem imel sušilni stroj od Bosch.Sem pa bil z njim prezadovoljen.Sem pa tud takrat pred 6. leti dal za njega 200.000 sit starih! In pol sem ga prodal za 50.000 sit,kolegici.Ki ga ima še danes in je z njim prezadovoljna pravi.Sem pa imel tipko na sušilnem stroju,za nežno sušenje pri nizki temperaturi z podaljšanim sušenjem.(Schonen).To sem uporabljal zmeri,za občutljivo al neobčutljivo perilo.Kre se majn uniči ker ne greje grelec z polno paro. Po 6.letih,sem ga pa menju in šel na Miele.Ki ga neb dal za noben sušilc.Dela kot urca,perilo ni zmečakno tud če ga ne vzamem takoj ven,ker še fuul dolg časa izmenično in občasno obrača perilo v obe smeri.Tud Bosch je to imel.In z njim res nisem imel nobenih problemov.Ti pa predlagam,da poklič servis,mogoč je kaj z grelcem,senzorji itd.,narobe,da ti po zažganem smrdi perilo. Kter model sušilca pa imaš? Lepo nedeljo lp Miele Miele

žlička5  

član od: 26.2.2009

sporočila: 18

22. jun 2009 20:49

Pozdravljen Miele.... Imam bosch nevem kaj je,vem samo to da piše maxX 6 in da ima programator ki se vrti v obe smeri, pa ima eno tipko za nežno sušenje.No da vam povem da mi je sin skoraj celega razstavil in ga posesal, (miele sesalec ) in je bilo že danes super le še boben cvili (namreč se ukvarja s tem) mi je pa rekel da so že kar dolgo malo ugreznjeni noter ti senzorji, samo nevem kako hudiča bi se to lahko zgodilo če že cel čas sušilec stoji na istem mestu. Lep pozdrav! žlička5

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti