A je katera vidla reklamo v torkovi Oni (priloga Dela) o nekem novem načinu odpravljanja maščobe iz telesa (razbijanju maščobnih celic), meni se zdi zanimivo, a ima kdo kaj več izkušenj s tem?
njihov link: www.linijalab.si
lp
S.
suzi6
A je katera vidla reklamo v torkovi Oni (priloga Dela) o nekem novem načinu odpravljanja maščobe iz telesa (razbijanju maščobnih celic), meni se zdi zanimivo, a ima kdo kaj več izkušenj s tem?
njihov link: www.linijalab.si
lp
S.
suzi6
29. maj 2008 14:43
Suzi, če špeh dovolj dolgo tolčeš s kakršnimkoli anticelulitrnim strojem, ni vrag, da se stvar ne bi razsula.... Kolikor mi pravijo kolegice, ki hodijo na te tretmaje, v našem glavnem mestu v različnih salonih različni nekirurški stran-špeh tretmaji stanejo med 400 in 500 EUR. Če zmoreš toliko plačati (in si zraven misliti, da si v zadnjih desetih letih verjetno za toliko EUR preveč hrane vase vnesla in da zdaj pa tole plačuješ.....), potem bo verjetno uspešno. Jaz te podpiram. Vendelina jr.
29. maj 2008 14:45
suzi6, sončece, koliko si pa ti stara?
Za tako reč ne potrebuješ kaj veliko izkušenj, ker se ji reče nateg.
Maščobne celice v telesu se razbijajo samo na en način, s primernim gibanjem oziroma obremenjevanjem organizma, in se začne takrat, ko začne organizem črpati v telesu nakopičeno energijo (maščobo).
Tole razbijanje pa - kolikokrat bo pa treba to početi, da se odpravi toliko maščobe, da bo vidno? In predvsem, koliko to stane?
Je pa že ceneje dati pod pod noge.
mamamia
mamamia
29. maj 2008 14:47
Ceneje ja, ne pa lažje. Začetnica Sporočilo je spremenil(a) ZAČETNICA dne 29. maj 2008 14:47:24
29. maj 2008 14:58
Mamamia, se strinjam da je najcenejše gibanje, ampak če je maščoba že kerepko usidrana v telo, ji samo gibanje težko pomaga, tukaj pa naj bi ti jo "razbili" z ultrazvokom, sigurno ni poceni, je pa trajno!? S. suzi6
29. maj 2008 15:19
Suzi, jaz te podpiram. Če te špeh jezi, ni razloga, da bi bila zagrenjena. Ti kar lepo 500 EUR na stran in lepo v prvi salon. Ni razloga, da bi se tolažila, da tvoja notranja lepota je pa okej in da je zavita v špeh. Medtem, ko te bodo v salonu obtesovali, se boš imela čisto lepo. In boš imela blažen čas za razmišljanje, kako si teh 500 EUR v obliki špeha notri spravila in da ena pokora pa mora biti (tako kot so najbolj učinkoviti tisti antikadilski tretmaji, ki jih je treba fino plačati). Vsekakor se mi zdi tole manj agresivna zadeva kot je liposukcija. Pa tudi se mi zdi, da ene rezultate zadeva daje - za razliko od raznih topšopvskih fint na temo, kako se shujša brez muk..... Vendelina jr.
29. maj 2008 15:23
Hm, a je tudi zdravo? Ne vem od kdaj, ampak nekje v spominu mi je ostal podatek, da takele prosto potujoče razbite maščobne celice v telesu lahko naredijoi kar nekaj škode .
Cila
29. maj 2008 15:34
Ma, koliko se jaz spomnim iz gimne, a ni pri tem "razbijanju" štos, da maščobna celica razpade na neke estre in maščobne kisline in da potem to zadevo nekako presnova spravi ven, v smislu, da tole malo polulamo...ma naj se kakšen medicinec javi, preden se popolnoma ne osramotim, proxima, kje si? Vendelina jr.
29. maj 2008 15:39
Ja načeloma se te maščobe "polula" . S. suzi6
29. maj 2008 15:53
OK. Ampak trajno pa to ni. Ker če ne boš spremenila prehranjevalnih navad, se ti bo kmalu nabralo spet. Zato pravim, da je zmerno gibanje v kombinaciji s primerno prehrano dolgoročno prava pot.
Jaz že spravljam proč odvečno maščobo... vprašaj dear vendy, koliko čokoaldic sem popapcala v torek v Lj na enem dogodku? Tri namesto deset, kolikor bi jih sicer.
Saj jaz nisem proti takim posegom, tudi proti liposukciji ne (prijateljica ima prav dobro izkušnjo s tem posegom), pravim samo, da ne smemo preveč pričakovati in da lahko marsikaj postorimo sami. Ker večinoma bo tako, da se bomo nažirale še naprej, prepričane, da nam bodo taki posegi vedno bolj pomagali.
Vse je v glavi, zato gre. Moja tudi ni na pravem mestu, a me en drug notranji organček vneto opozarja na ukrepanje in že ravnam v tem stilu. Na srečo se bo poznalo tudi na kilah....
Mamamia
mamamia
29. maj 2008 16:05
suzi6 in Vendelina jr. malo bo treba v srednješolske učbenike za bajlo pogledati.....si malo preveč na izi predstavljata, kako polulamo maščobe................
Morda se vaju pa res proxima usmili....
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčna pita s kokosom
Pekoče piščančje perutničke