5. feb 2010 9:15
Moja kuhinja, ko bo , bo že tretja. Prostor je že, čakamo samo še na priložnost, da začnemo. Imam 3,80 m ravne stene in tu bo vsa kuhinja, v nasprotnem kotu bo samo prostostoječi hladilnik z malim zmrzovalnikom. Hrana bo v omari, ki bo višine cca 1,5 m, nato sledi spodaj omara za lonce, nato pomivalni stroj, nato pomivalno korito, nato štedilnik in nato še 30 cm omarica. Zgoraj bo samo ena omarica od 60 ali 80 cm in kakšna polička ter napa. Krožnike, kozarce in jedilni pribor bom imela v jedilnici zraven. Ker imam bolj malo pulta, bom v kuhinji imela na nasprotni steni med dvema oknoma še manjšo mizico za zajtrke in kakšno peko. Evo, to je moja bodoča kuhinja. Je pa problem financ, ker morava zamenjati vsa okna, razpeljat bolj logično elektriko in dat nova tla. Tu sem najbolj v dilemi. Parket mi je preobčutljiv, laminat ropota, ploščice so mrzle, ker je spodaj garaža, linolej in topli pod mi je mal mimo. Najti bo treba nek kompromis. Imam pa še problem v jedilnici ker je majhnna in ima dva okna in dvoja vrata, niti ena stena ni cela.
Malčica