Opozorilo

MALČICA  

član od: 8.6.2006

sporočila: 451

6. maj 2008 11:27

Me kar stisne v grlu, sama veliko dobim, za otroke mi pride zelo veliko prav, zase pa ne jemljem. Dam pa vse sestri, ki živi v Prlekiji in je zelo vesela, ker vse lepo razdeli sosedom in jo že prav čakajo ko pride iz obiska na Notranjskem. Malčica

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

6. maj 2008 13:23

Jaz dam vse svoje cunje, pa sestrine tudi, trem deklicam na kmete tja nekam v rovtarske griče. Raje vidim, če dam ljudem, katere poznam. Pa me potem mama pokliče, kako se ji je prišla ta večja takoj naslednji dan v šoli pokazat, kako luštno novo garderobo ima. Vzamejo vse in ne komplicirajo, jaz pa tudi ne, tudi ničesar ne zavržem, pustim, da selekcijo opravijo deklice same. Pa še vse torbice, nahrbtniki, celo smuči in pancarje, skratka vse še uporabne zadeve, na katerih se pri nas doma samo še prah nabira gor.

Loni Makaroni

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

6. maj 2008 15:11

Simona 84, nič  ni čudežno izginilo, post sem zbrisala. pa se priporočam še kdaj za kakšno opozorilo, lahko na ZS.

rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

6. maj 2008 22:54

Aha rimljanka, to je bilo... sem mislila, da se je omenjena ženska prestrašila in ga sama izbrisala.

Lep dan in veliko se smejte

melony  

član od: 7.11.2007

sporočila: 17

7. maj 2008 13:32

meni je pisala zasebno sporočilo, ko sem oddala oglas, da potrebujem gospo za čiščenje na našem domu. ponudila sem ji plačilo 5 - 6 eur na uro, vendar je naposala, da je to premalo, da ima tri otroke in da sta oba brezposelna. ob njeni pošti sem tudi jaz imela slab občutek. grozno melony

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

7. maj 2008 13:53

No, če takle na hitro zračunam, če bi delala vsak dan po 4 ure je to min 20 EUR na dan krat recimo 20 dni na mesec je to 400 EUR za polovični čas. Meni se to ne zdi tako slabo....Če recimo dela za dve družini ..... Jaz bi definitivno raje čistila in zaslužila, kot pa samo fehtala...Konec koncev je za tri otroke tudi kar lep otroški dodatek Je pa to čisto osebno mnenje lp robida

elba  

član od: 7.2.2007

sporočila: 178

7. maj 2008 14:13

Tudi jaz sem ji odgovorila na njen oglas in ji ponudila obleke zanjo in za moža, saj nimam več majhnih otrok. Sporočila mi je naslov in ker imam v tistem kraju sorodnike sem ji bila pripravljena spotoma odpeljati stvari. Vendar mi je sporočila, da naj naredim paket in ga pošljem po pošti, ker jih ne bo doma teden dni. Ker pa nisem imela primerne embalaže in ker ji nisem takoj poslala stvari, so začela prihajati sporočila v smislu - kaj imate, koliko imate, kdaj boste poslali, ali ste že poslali. Vse skupaj se mi je zdelo čudno, saj nekdo, ki prosi za stvari, tistega, ki mu je pripravljen nekaj podariti ne nadleguje s sporočili takega tipa. Pa tudi pošiljala jih je zjutraj, zvečer, skratka kar naprej. Tudi v času, ko naj bi bila zdoma. Tudi meni so začele goreti alarmne luči v pravem času tako, da ji nisem ničesar poslala. Imam pa stvari še vedno pripravljene, če veste za koga, ki jih resnično potrebuje mi javite na ZS. Drugače jih bom odnesla na Vič, kjer ima RK svoje zbirališče. Lep dan vsem, elba

krokodilček  

član od: 6.10.2007

sporočila: 144

7. maj 2008 14:23

jaz bi jo prijavla, če sta njeno ime in priimek od elektronske pošte, ki jo je dala prava naj jo je sram krokodilček

krokodilček  

član od: 6.10.2007

sporočila: 144

7. maj 2008 14:25

p.s sploh, pa tisti, ki imate njen naslov, naj se center malo z njo ukvarja jaz dam vse stvari teti ona pa na karitas, centru za brezdomce ali pa pošilja po Slo. ljudem, ki res rabijo krokodilček

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti