Opozorilo

Lotti  

član od: 13.10.2006

sporočila: 343

6. maj 2008 8:04

Ja res moraš met debelo kožo, pa čist nič vesti. Ker če bi jo ona 25 imela ne bi takole prodajala... Lotti

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

6. maj 2008 8:04

No čudno... sedaj pa je oglas kar čudežno izginil... (ta z videorekorderjem).

Lep dan in veliko se smejte

Kristina  

član od: 13.1.2007

sporočila: 425

6. maj 2008 8:18

Samo mene pa še vedno zanima kam je vsa ta oblačila dala?Saj rabljenih oblačil tudi nemoreš kar tako prodati naprej.Kaj pa če je res bila v taki stiski?Napisala je da jo je bivši partner vrgel na cesto brez vsega.Si predstavljate da se to zgodi vam?Jaz bi tudi najbrž povsod prosila. Kristina

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

6. maj 2008 8:22

Groza. Kaj misliš, da jo je res vrgel kdo na cesto? Ne verjamem. To je pač izkoriščevalka, ki je izkoristila dobroto ljudi. Da je ni sram. Jelenckova

Lotti  

član od: 13.10.2006

sporočila: 343

6. maj 2008 8:23

Pa sej po moje niso bla samo oblačila... Le ta je pač prebrala in kar ji ni odgovarjalo vrgla. Verjetno je pa dobila tudi kaj opreme in podobno, to pa je že lahko prodajala. Kajne? Lotti

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

6. maj 2008 8:36

Če jo je bivši res ven vrgel, zakaj pa potem na ringaraji išče "moška oblačila št. 52 in obutev št. 44" ??? Se je pa hitro pobrala... robida

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

6. maj 2008 8:42

Saj tukaj jih tudi išče. Ja, to pa res ni logično, kaj? Jelenckova

Kristina  

član od: 13.1.2007

sporočila: 425

6. maj 2008 8:44

Ja Lotti imaš prav.Ne me narobe razumet,se pač zmeraj poskušam postavit v kožo takim,ker sem bila tudi sama v stiski.Sem tudi zgubila službo,mož je bil v negotovosti ,od danes do jutri čakal na plačo po dva meseca...Me ni sram priznati da sem na karitas nesla škatlo premajhnih otroških oblačil in vzela nekaj takih,ki so mi prišla prav.In to s takim cmokom v grlu,pa sploh nevem zakaj.Doživela sem ničkoliko spotikanj naj si najdem šiht že enkrat in še kako dobro vem,da se to neda kar čez noč.Sama nimam vozniškega izpita in možu niti na kraj pameti ni prišlo da bi avto prodala.Je pa res,da mi niti na kraj pameti nebi prišlo da bi od nekoga izkoriščala dobroto in sem za vsako stvar ,ki jo dobim zelo hvaležna. No,zdaj hvalabogu imam službo,pa gre spet marsikomu v nos ker delam doma,v svoji delavnici.Žal pa nihče neve,da zaradi tega moj delavnik vedno traja dlje kot 8 ur,pa tudi v nedeljo in med prazniki. Kristina

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

6. maj 2008 9:00

ne vem če gre za isto osebo,vendar sem jaz vsaj že na enih petih forumih zasledila isto osebo,ravno tako v podarimo si,pa na ttx,pa v delo in dom,pa v Jani,.... ampak različne stvari,ne samo oblačil,... včasih je na veliko prodajala sličice kraljestvo živali,... pa švercala z živalmi,... trenutno išče brisače in krpe pa bazenske brisače,... saj mogoče je druga,...ampak mi nekaj pravi,da je kar enataista,... anaeva

klavdijaB  

član od: 31.3.2004

sporočila: 952

6. maj 2008 9:21

Sama tej punci nisem nič podarila. Včasih dobim tudi sama kakšno stav podarjeno in se vedno zahvalim. Vse kar nam postane premalo podarim naprej. me je pa tudi zadnjič zabolelo, ko sem videla, da ena oseba prodaja stvari, ki sem jih tej osebi jaz podarila. Med drugim tudi otroško kolo. Se mi zdi, da te osebe, ki najbolj jamrajo ... samo izkoriščajo. ali kot pravi star pregovor, .... da je treba tistemu, ki jamra, še stran vzet... klavdija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti