Lepo prosim,če kdo zna napisati kakšno prošnjo in zahvalo za sv.obhajilo.Ga morajo otroci sami sestaviti,pa nam ne pade nič na pamet.
luna1
luna1
Lepo prosim,če kdo zna napisati kakšno prošnjo in zahvalo za sv.obhajilo.Ga morajo otroci sami sestaviti,pa nam ne pade nič na pamet.
luna1
luna1
5. maj 2008 12:31
Jaz pišem vedno iste zahvale. Gospod hvala za starše, k iskrbijo za nas in nas vodijo skozi otroštvo, da bomo postali dodri kristjani in ljudje. Gospod prosimo te, da bi se jih več odločilo za duhovniški poklic. Upam, da sem kaj pomagala. Tudi mi imamo obhajilo in bom napisala ravno to Lp trlica
5. maj 2008 12:42
Dragi Jezus, prosimo te, da bi še naprej radi prihajali k sv. maši in s čistim srcem prejemali Tebe v srce. Prosimo te, da bi se znali zavedati pravega pomena tega posvečenega dne in nam ne bi bilo toliko mar za draga darila. (nekaj takega, vsekakor bi tole nekako poskušala vključiti) Atina
7. maj 2008 11:00
sam da pridem domov ,pa ti napišem,mam celo knjigo mesni
7. maj 2008 12:30
Ajej... naš župnik je bil pa tako prijazen da je kar napisane listke razdelil. Nice! Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca
7. maj 2008 17:24
Dobri Bog,moji starši imajo zelo veliko dela.Pomagaj mi da bom priden in bo naše življenje lepše. Prisrčna hvala za babico in dedka.Prosim pazi nanju,ker se starata. Hvala za naše domove,ki jih ohranjaš varne.Hvala ti za naše sosede in prijatelje ter za njihovo pomoč v težavah.Hvala ti,ker nam daješ vse kar potrebujemo. Milostni Bog,prosim te,pomagaj vsem ljudem ki so bolni.Pomagaj tudi zdravnikom,da bodo našli nova zdravila,da bodo lahko bolnim pomagali ozdraveti. Gospod moj,včasih sem tako jezen.Prosim pomiri me!In oprosti mi ker sem včasih jezen tudi nate. Gospod,stori,da bom vedno srečna, stori,da bom v sebi močna, stori da bom vedno zdrava,dabom vedno dobra in iskrena ostala. O Bogpomagaj vsem revnim ljudem na svetu,ki nimajo kuhinje in si ne morejo pripraviti pice čeprav si jo zelo želijo. Če ni nič zate mi piši na ZS pa ti še kaj pošljem.Izbrala sem bolčj take nenavadne,da popestrijo mašo. mesni
7. maj 2008 21:18
Najlepša hvala za vse odgovore.Sem vzela od vsake nekaj,nekaj so vzele še druge.Samo še lepo vreme rabimo v nedeljo pa bo obhajilo popolno. Še enkrat hvala . luna1 luna1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Fini mini Bamboloni
Zelenjavna zloženka