26. apr 2008 18:11
Kaj pa če doma napečeš?A se to sme? nejcanja Sporočilo je spremenil(a) nejcanja dne 26. apr 2008 18:24:12
26. apr 2008 18:11
Kaj pa če doma napečeš?A se to sme? nejcanja Sporočilo je spremenil(a) nejcanja dne 26. apr 2008 18:24:12
26. apr 2008 18:38
Vse se sme, če bo pa še dobro pa ne vem ;-) Odvisno kaj pripravljate.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
26. apr 2008 21:09
Jaz pa sem tako srečna pride tudi Karmenalex jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Anamarija
27. apr 2008 9:24
jade je napisal/a: |
Najboljš, da prideve en dan prej pa mu zmakneve pladenj, ziher jih bo hladil na okenski polici. jade |
Madonca jade Ti maš pa vedno tako dobre ideje! Ampak psssssssttt, da naju kdo ne sliši in prehiti...
stana
27. apr 2008 16:36
Hehe, vedve, brez skrbi, noben ni tega niti videl niti prebral, Ežoj pa še najmanj!!! Atina
29. apr 2008 0:03
Samo na ežoja me ne spominjajte, ker mi je idejo "ukradel" Sem se mislila malo poafnati in prinesti pekač baklav, a mi je, kot že napisano, ežoj speljal zamisel Sedaj pa že ves čas cincam biti ali ne biti. In če biti, kaj prinesti blažkaa
29. apr 2008 8:37
blažkaa ti kar prinesi baklave, pa bo degustacija katere so boljše reza
29. apr 2008 9:43
blažkaa, najprej se prijavi, potem pa lahko še malo cincaš z odločitvijo o tem, kaj boš prinesla.
rimljanka - zasebno mnenje
29. apr 2008 22:55
Evo pogojno se še jaz prijavljam.
Res je še vmes ene petnajst ČE-jev (šiht, vreme.........), pa vseeno upam da se vidimo. Ker pa je sedaj napovedana tekma v baklavah, res ne morem, da se nebi udeležil. Že zarad tega ne, ker Ežojeve že poznam.
Če bo vse po sreči, bova s kolegom tisti dan nekje na tej relaciji kolesarla (KK - Bizeljsko - Ce - Zidani most), pa se bova enkrat popoldan mimo grede oglasla, žene bodo pa po naju z avtom prišle.
V katerem položaju bo pa kaj tale"copranca".
Matjaž
30. apr 2008 8:56
Matjaž - tik pre prvim krajcem. pa lepo zabavo rezaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučna juha s kokosovim mlekom
Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom