2. maj 2008 17:18
Atina je napisal/a: | ||
|
Sem vidla in sem zelo vesela, da prideš, sej ko sem vidla tvojo prijavo sem skočila iz stola in po stolu od veselja, samo tega se ne sme povedati
Anamarija
2. maj 2008 17:18
Atina je napisal/a: | ||
|
Sem vidla in sem zelo vesela, da prideš, sej ko sem vidla tvojo prijavo sem skočila iz stola in po stolu od veselja, samo tega se ne sme povedati
Anamarija
2. maj 2008 17:21
majdi je napisal/a: |
Jaz sem se tudi prijavila, zdaj si moram samo še v službi zrihtat fraj za soboto. pol se pa vidimo.
Majda |
Uh, da prej vedela bi s teboj prišla, hurrraaaaaa za Obalo!
lp
Anamarija
2. maj 2008 21:38
Anamarija, je stol preživel? Atina
2. maj 2008 21:50
rimljanka je napisal/a: |
I... regrat je za pod nož...čemaž se najde. Klopce čakajo....mize tudi... Morda še to: sladoled imajo, kavo tudi,... [rumenimak] rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije |
2. maj 2008 21:55
Lepo pozdravljeni! Že nekaj časa nazaj sem zasledila, da prirejate piknik in me je že takrat zamikalo, da bi šla, ko pa sem danes gledala slike od golaža, ki ste ga skuhali v Peklu, sem se pa prav zares odločila, da bi se tudi jaz rada imela fajn v vaši družbi. Vendar pa me je le malo strah, ker ne poznam nikogar od članov KulSlo in tudi kraja, kjer bo piknik, ne poznam. Kača, a še velja tvoja ponudba o prevozu iz Ljubljane? "...iz Ljubljane se bom odpeljala sama(mož ima namreč druge obveznosti), tako da na pot lahko vzamem še koga, saj kaže, da bo članica kulinarike, s katero sva se nazadnje pripeljali na naše srečanje, zadržana in se srečanja tokrat ne bo udeležila. Sicer pa je v avtu prostora za pet oseb" Kača, če to še velja, potem bi bila zelo zelo zelo vesela, če bi me vzela s sabo - seveda ti bom plačala del stroškov prevoza - pa oprosti, ker te kar tikam =) LP, Lucija Luchya
2. maj 2008 21:59
Katjuška, joj, čemaža kolikor hočeš, v vasi Turje, skozi katero se boš peljala, je en cel hribček desno ob cesti (na hribčku pa cerkev)....danes je tako lepo cvetel........
Če bo treba, ti ga pomagam izkopat, prinesi kakšno lopatko za sajenje rož s seboj!
rimljanka - zasebno mnenje
Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 02. maj 2008 22:01:35
2. maj 2008 22:00
Luchya, le pridi, nas boš vse spoznala....pa prijavi se.....boš videla, šprijetno bo, pa lepo je tudi gor.....
2. maj 2008 22:09
Brez skrbi, saj se bom, samo najprej bi rada bila sigurna glede prevoza... Joj, komaj čakam! =) Luchya
2. maj 2008 22:18
Luchya, kolikor vem, je kača na potovanju, pa ne bo brala tegale. v skraj ni sili lahko prideš z vlakom. Ampak, mislim, da bo še katera iz Lj. ali pa bo šla skzi Lj. na Kopitnik. Ti se kar prijavi, prevoz bo že še najden.
2. maj 2008 23:43
rimljanka je napisal/a: |
Katjuška, joj, čemaža kolikor hočeš, v vasi Turje, skozi katero se boš peljala, je en cel hribček desno ob cesti (na hribčku pa cerkev)....danes je tako lepo cvetel........ Če bo treba, ti ga pomagam izkopat, prinesi kakšno lopatko za sajenje rož s seboj! [nagelj] rimljanka - zasebno mnenje Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 02. maj 2008 22:01:35 |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bowla s kozicami
Angleški kolač