7. maj 2008 20:45
Do kdaj je to dolgo bote tam?
jade
7. maj 2008 20:45
Do kdaj je to dolgo bote tam?
jade
7. maj 2008 20:56
Dokler bodo ljudje, jaz bom pa tako pospravljal potem. Glede na to da je 10 nočitev rezerviranih bodo eni tudi prespali. In glede na to da je dan do 21 ure in dan bo lep dvomim da ob 19 ne bo nikogar več
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
7. maj 2008 21:02
Jade, pa pridi ob 20h!! Pa Stano s sabo pripelji! Atina
7. maj 2008 21:04
Ja sevede, ko boste že vse baklave pojedli...
jade
7. maj 2008 21:14
Sem šla brat prvo stran in že tam piše, da se darila zavijejo v časopisni papir. Dobro, da ste jih še enkrat omenili, ker jaz bi stoprocent pozabila darilo prinesti. Ežoj, daj prepričaj Jade, da pride, tvoje baklave imajo menda čudežen vpliv na njo! Atina Sporočilo je spremenil(a) Atina dne 07. maj 2008 21:14:40
7. maj 2008 21:44
Napisal sem res časopisni papir, ampak dejstvo je da vsi ne bodo brali več tega. Tako da... naj se zavije v kar se hoče le tako da se ne vidi skozi bi jaz rekel. Pa ime napišite gor svoje.
7. maj 2008 21:48
Ti samo pridi!!!!!!
rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije
7. maj 2008 22:02
Tumpikaaaaaa,
a pripravim pol fižolovo solato, imam dober češnjevec, veš kako se lepo skuha, pa bučno olje ( jedilno, nerafinirano ) tovarne gea..............
Atina, nič verjet, jade ne " trza " na baklave ( sam se dela ), če bi se dal zriktat frišan burek, ne rečem.......
Ovčka, nič se bat, sladkega ( tako kaže ), bo dovolj za pol SLO., po moje bo vsega ostalo.
A ja, če je predvidena kakšna muzika, naj ne bo preveč živahna, imamva namreč z mojo dobro prijateljico Vendy dogovorjen ( že dolo tega ) en akrobatski rock and rol, pa se bojim, verjetno punca ni pri kondiciji, da ne bo kaj narobe ( seveda če bo prišla).
ežoj
8. maj 2008 7:36
Kaj res ne gre nihče iz mojega konca?Bom morala ostati doma?Prosim še enkrat, če ima kdo prosto mesto v avtu in se pelje proti Žalcu naj se mi prosim javi!
Lep pozdrav!
Romanad
8. maj 2008 7:42
Burek .
jadeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bowla s kozicami
Rižota brez filtra