7. maj 2008 17:41
jaz sem sem pa odjavila, ker sem pred znevi zbolela. sem staknila prehlad. me pa zanima, če lahko se prijavim še jutri , če bom ok? tanjaj
7. maj 2008 17:41
jaz sem sem pa odjavila, ker sem pred znevi zbolela. sem staknila prehlad. me pa zanima, če lahko se prijavim še jutri , če bom ok? tanjaj
7. maj 2008 18:06
tanjaj: lahko
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
7. maj 2008 18:27
Uh, koliko se vas je nabralo! Jaz vam zelim, da bi imeli sonce, ker za vse ostalo bo lepo poskrbljeno (pa saj vem, da je Jernej tudi sonce narocil).
Imejte se cim lepse in potem objavite kaksne slikce, da bomo tudi mi ostali uzivali!
Lep pozdrav
Jerneja USA
7. maj 2008 19:32
Bomo, Jerneja USA, saj veš, da mislimo na takih srečanjih nate.....in ne samo nate....tudi na Neno-morje bomo. In še na koga.
Vreme bo, lepo, jasno, smo uredili. Tam je bolj moja kot Jernejeva pristojnost (zdaj se že lahko malo hvalim, ko je napoved ugodna).
rimljanka - zasebno mnenje
7. maj 2008 19:54
Šele sedaj sem odkrila, da bo to soboto srečanje in to ob 10-letnici! Kako mi je žal, da ne morem priti Mislite tudi name prosim. Sonček bo, vse ostalo tudi, lepo se boste imeli! Lili lili A.
7. maj 2008 20:07
lili: Misliš zaradi prijave da ne moreš priti? Prijaviš se lahko še vedno. Naslednje srečanje "bog ve" kdaj bo.
7. maj 2008 20:23
jernej je napisal/a: |
Jade: Zbirali se bomo počasi okrog 12 ure, ampak če lahko kako prideš lahko prideš tudi kasneje, ni noben problem. Gotovo ne bodo vsi gor ob 12 uri, pa tudi če. Torto ti lahko prištedim, ampak torta tako ne bo pred 17 uro Skratka, mi bomo tam dolgo. Saj če bi bila iz Bleda te ne bi vabil tako pa Vas morda prepričamo? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
Delam do 19h
jade
7. maj 2008 20:36
jade: Pa ne od jutra?!
7. maj 2008 20:38
Ja.
jade
7. maj 2008 20:43
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom
Nevzhajana orehova potica