najava srečanja kulinarične slovenije 10. maja 2008

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

5. maj 2008 19:44

Saniteta, upam, da tista tvoja kitara ni torta :) Ežoj, tisti stavek "Glede ežojev, saj veš: vsi so si podobni: pametni, razgledani, strpni, šarmantni in predvsem skromni" je pa tak, kot bi ga moj Ežoj napisal, prav zares Atina

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

5. maj 2008 19:57

Evo, kača se je živa in zdrava  s potovanja po Japonski in Koreji in komaj čaka sobote. Pridem, četudi padajo ušpičene strele, saj bomo pod streho. Si pa moram sprintati še pot, da ne bo problemov, kje najti naš protor. Samo še fotoaparat spraznim, da bom lahko spet kaj poslikala.

Rimljanka, saj veš, kaj je odvisnost od kulinarike! Smo na letališču v Osaki imeli malo preveč časa, pa sem prečekirala kulinariko in bila na tekočem z dogajanjem, le pisati nisem mogla, ker sem kukala gor kot neprijavljen član,k tako da sem z vsem na tekočem.

Se že veselim srečanja!

kača

SANITETA  

član od: 5.7.2005

sporočila: 92

5. maj 2008 20:14

Kitara je čisto prava . Pripeljem tudi kitarista , ki  iz objektivnih razlogov  ni napisan poleg kitare .Za nebeško ubranost glasov pa bomo morali poskrbeti sami. . Morda se bo jevil tudi kakšen  "kapelmajster" , ki bi bil zagotovo dobrodošel

Lep večer !

saniteta

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17817

5. maj 2008 21:18

Opis poti pride, najbrž že danes enkrat.....na začetku, v uvodnem postu bo...

rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

5. maj 2008 22:12

Riba-ribica, ne sekiraj se, prevoz se bo našel, ti ga že iščem, iz Maribora. Pogrešam pa mamamio, le kje se je izgubila? Prebrala sem vseh 16 strani, pa vse prijavljene in žalostno ugotovila, da še ni nikjer Ognjiča! Pogrešala bom "Peklenski golaž" (golaž iz Pekla, za mene je bil izmed vse hrane št. 1), čeprav sem bila kot inventar pri "gobjih jedeh", pečene na žaru in pa kruh iz štorovk.......nepozabno. Za vse, ki se še niste prijavili in "cincate", nemudoma se prijavite, v Peklu je bilo prečudovito, spoznaš veliko članov v "živo" in kaj naj rečem......prijateljujemo dalje...... Kje je pa Tjas, Mperhaj, Zima, Dušanka.......prijavite se! Jernej, čestitke za organizacijo ob 10. obletnici KulSlo. galja

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

5. maj 2008 22:46

jade je napisal/a:

Najboljš, da prestavite piknik Matjaž in jaz ne moreva dobiti fraj...

jade

Jaz pa tudi

Lep dan in veliko se smejte

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

6. maj 2008 5:21

galja: hvala.

Ne bom lagal, pričakoval sem, da bo prijavljenih več. Ampak jih je, kolikor jih je in prav vsak ima svoje razloge za ali proti udeležbi. Vsakega sem vesel. Žalostilo me bo le, če bo po pikniku polna tema zapisov v smislu: "joj kako ste se imeli fajn, škoda, da me ni bilo" ali pa: "Na srečanja hodi le elita". Ta elita je lahko kdorkoli od vsak, vsak ima možnost prijave. Razumem pa, da tako srečanje po svoje "krši" načelo samega medija, ki je "anonimen". Srečanje razbije to anonimnost in marsikdo tega ne želi.

Vreme kot vidimo bo brez padavin, tako da še zadnjič vabljeni vsi, ki jih tak način spoznavanja novega in preživljanja prostega časa vsaj malo zanima. Vsakega člana na Kopitniku čaka nekaj simboličnega, kar je narejeno prav za to priložnost. Kdo ve, kakšna bo vrednost čez 20 let, hehe

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

6. maj 2008 9:01

Kaj pa Ligojna? Če je ne bi bilo ne bi bil piknik v" Raju",Janjabrez nje ne bi spoznala toliko čudiovitih oseb kot sem jih, in "SIBA"kdo bi rezal pršuta? Pa še in še bi jih naštela, dajmo no, pohitite s prijavami.

Anamarija

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4744

6. maj 2008 9:13

galja je napisal/a:
Prebrala sem vseh 16 strani, pa vse prijavljene in žalostno ugotovila, da še ni nikjer Ognjiča! Pogrešala bom "Peklenski golaž" (golaž iz Pekla, za mene je bil izmed vse hrane št. 1), čeprav sem bila kot inventar pri "gobjih jedeh", pečene na žaru in pa kruh iz štorovk.......nepozabno. Za vse, ki se še niste prijavili in "cincate", nemudoma se prijavite, v Peklu je bilo prečudovito, spoznaš veliko članov v "živo" in kaj naj rečem......prijateljujemo dalje......galja

Bi z veseljem prišla tudi na to srečanje, ampak...se bom pa spomnila na vse vas, ko bom občudovala polja tulipanov, mline na veter, franceljne raznih barv v ulici rdečih luči . Upam, da se bo kaj podobnega zgodilo že kaj prej, ne pa šele ob naslednji okrogli obletnici kul slo. In privoščim vam lepo vreme, ambient je pa itak "špica", boste videli, kako je lepo tam gor!

Aha, sem pozabila nekaj: pa od Nene-morje moža bom poskušala z lepimi slovenskimi učkami šarmirat...možakar ima parcele na elitnih mestih na Mljetu...Nenika pa gre v Francijo ...he, he, naslednji kul slo piknik bo na Mljetu, če možakar ne bo vztrajal na lepih rjavih slovneksih učkih in bo ugotovil, da so plave tud OK

Ognjič

Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 06. maj 2008 09:20:20

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

6. maj 2008 10:38

Ognjič, nimaš šans niti 1 %, toliko, da veš!!!!Ti sploh pojma nimaš, kakšne vse pripomočke lahko mi tukaj v Amsterdamu kupimo....moj mora vsak dan vzeti eno tableto, da mu kaj pregrešnega ne pride na misel ta čas, ko me ne bo!!!! Tudi meni je strašno žal, da ne bom na pikniku Če se samo spomnim, kako nam je bilo lepo v Peklu Prekrasni spomini, res!!!! Jaz pa grem za tri tedne v južno Francijo...v tem času se bom tudi 10 dni postila....pa mislila na vas in na vse dobrote, ki jih boste vi preizkušali .... Imejte se kar najlepše in NAJ ŽIVI PRIJATELSTVO MED POŠTENIMI IN DOBRIMI VITUALCI Ognjič, ti pa: da ne "mazneš" kakšen space cake (stane 5 evrov! ) in boš potem preveč po sex shopih hodila Za tiste, ki ne veste: space cake so muffini z mariuano.....joj, sedaj sem se spomnila, TEGA recepta pa še ni na SloKul Nena-morje

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti