5. maj 2008 14:26
Ja, hvala lepa......se vidi da tale del kar preskočim (razen 1., ko sem brala), pa ne bi smela, saj se očitno skozi spreminja........... katjushka
5. maj 2008 14:26
Ja, hvala lepa......se vidi da tale del kar preskočim (razen 1., ko sem brala), pa ne bi smela, saj se očitno skozi spreminja........... katjushka
5. maj 2008 15:42
ežoj je napisal/a: | ||
Nič ne bo od tega, baklave bodo na varnem ( v špajzu ). Žal sem bil nekaj zaseden, pa sem bolj mal spremljal, zato pozno odgovarjam. ežoj |
Eh Stana morave spremenit načrt...
jade
5. maj 2008 15:44
Ej Atina, Atina,
za mene je slaven Newton, Einstein, Hawking pa še kdo bi se našel ( seveda brez bondov in gibsonov ali pa kakakšnih ritomigic ) tako, da sem jaz daleč od slave.
Glede ežojev, saj veš: vsi so si podobni: pametni, razgledani, strpni, šarmantni in predvsem skromni.
ežoj
5. maj 2008 15:46
jade je napisal/a: |
Eh Stana morave spremenit načrt... jade |
Nič ne bo nucalo, špajz je na novi ( skrivni ) lokaciji.
ežoj
5. maj 2008 15:54
Jade, vidi ti to... Pa tako dober načrt sva imele......
PS: samo za jade A misliš, da so tiste miške že odkrile novo lokacijo? Lahko bi šle za njimi...
stana
5. maj 2008 16:21
Sr.... !
Vsak dan manj šans da bom dubu fraj in uresniču udeležbo na srečanju.
Matjaž
5. maj 2008 16:25
Najboljš, da prestavite piknik Matjaž in jaz ne moreva dobiti fraj...
jade
5. maj 2008 17:49
Če bi bila jaz organizator, bi tole storila zate in za Matjaža.
Anamarija
5. maj 2008 18:51
Kaj se dogaja? Včeraj nas je bilo 110, danes dopoldan 108, zdaj 107....joj kako vam bo žal
Meni pa počasi mi dela slabo
Anamarija
5. maj 2008 19:05
Jernej ! Hvala bogu za tole idejo o juhici ! Jaz in moja spremljevalna družba - bolj ko gledamo tale seznam kaj bo kdo prinesel, bolj imamo občutek da gremo na strokovno ekskurzijo v Zmajčkov butik , ne pa na PIKNIK .
Lep večer vsem !
saniteta
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hummus namaz
Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom