najava srečanja kulinarične slovenije 10. maja 2008

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

7. maj 2008 10:01

Loni, kaj to slišim? Da te ne bo? Tega pa nam ja ne boš naredila. Bila si v Mariboru, pa v Peklu, v tretje gre rado, ne poznaš tega pregovora? Hi,hi, hi, pridi no, te bomo mi Štajerci v dobro voljo spravili, garantirano! galja P.S. Joj, pa Reco pogrešam! Reca, pridi, brez tebe bo nekaj manjkalo, sigurno. Če ne drugo, tvoj čemaž, hi,hi. galja Sporočilo je spremenil(a) galja dne 07. maj 2008 10:03:16

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

7. maj 2008 10:26

Jaz pa še VEROVNIKO, mamamio, Veri...........ah ne bom več naštevala, da ne bom komu naredila krivice.............. katjushka

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

7. maj 2008 10:27

Pa še to: mogoče bi bilo fino, če bi imeli ločeno tombolo, posebej za odrasle in posebej za otroke..... katjushka

Henri  

član od: 13.9.2001

sporočila: 317

7. maj 2008 12:23

Srečneži Lepo vreme vam želim! In tako bo! Lep pozdrav vsem Henri Sporočilo je spremenil(a) Henri dne 07. maj 2008 12:23:22

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

7. maj 2008 14:33

jernej je napisal/a:

...........................................................................................................................................

............................................................................................................................................

Loni: Pocrkljamo te lahko tudi na Kopitniku ;-)

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

posebej še če pride ( iz zaupnih virov: pride ) mali varaš, pa hribovc.............. torej komot lahko prideš, odšla boš " ziher " pocerkljana.

ežoj

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17817

7. maj 2008 15:09

Loni, upam, da si opazila, da ti ežoj med vrsticami pravi, da bo poskrbel za posrkljanje.

Daj, pridi no, saj doma se lahko crkljaš v nedeljo, ne?

rimljanka - zasebno mnenje

romanad  

član od: 18.1.2006

sporočila: 340

7. maj 2008 15:24

Pozdravljeni!

Anamarija me je spomnila, da lahko vprašam tukaj, če se pelje kdo mimo Braslovč in ima prosto eno mesto v avtomobilu.Kot vse kaže bom brez prevoza jaz bi pa tako rada šla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Seveda bom prispevala za benzin(pa še kakšno pijačo mimogrede)

Zelo bom vesela, če se kdo javi!

Lep dan vsem!

Romanad

stana.r  

član od: 28.11.2004

sporočila: 2909

7. maj 2008 16:10

Ognjič je napisal/a:

Nena-morje je napisal/a:
Ognjič, ti pa: da ne "mazneš" kakšen space cake (stane 5 evrov! ) in boš potem preveč po sex shopih hodilaZa tiste, ki ne veste: space cake so muffini z mariuano.....joj, sedaj sem se spomnila, TEGA recepta pa še ni na SloKulNena-morje

Kolk jih je pa treba pojest, da sam ne hodiš, ampak...? Da vem, kolk dnarja je treba imet s seboj...

Pa še me zanima, kolk kg je treba une reči za muffine, bi potem stani r. odnesla, da bi to naredila, vključno s prekrasnim foto albumom

Ognjič

Nena, napiši recept, Ognjička, prinesi (ključne) sestavine in bova skupaj naredile Ni hudič, da ne bova znale enih piškotov narest pa poslikat Samo... malce me skrbi količina določene sestavine... Če bova hotele, da so res "učinkoviti", bova morale malce povečat količine, drugače ne bo nihče opazil razlike, ker sva itak malo

stana

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

7. maj 2008 16:45

Ja, saj vem, da so darilca mišljena za zabavo! In še dobro, da sem šla brat pot do zabave, sicer bi pozabila na darilce. Če se prav spomnim, smo za Pekel darila malo lepše zavili, potem pa smo jih ovili še v časopisni papir. Ko sem si prejle ogledala slike iz Pekla, sem videla tista naša pričakovanja ob žrebanju..... Kot veliki otroci... Samo problem je, kaj pametnega nabaviti za tako majhno vseoto, kot jo predlaga Jernej.... Treba se bo znajti!!!

Loni, kaj se izmotavaš! Jaz imam v avtu prostor še zate!

Drugače pa tudi jaz pogrešam nekaj imen, ki sem jih spoznala v Peklu in gostišču Hochravt pri Celju.

kača

Sporočilo je spremenil(a) kača dne 07. maj 2008 16:49:33

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

7. maj 2008 16:59

Hm, dejstvo je, da je zdaj prepozno, da si zmišljujem kako naj bodo darilca zavita. Ker ne bodo več vsi brali tega. Važno je da so zavita tako da se ne vidi notri, bi jaz rekel. Kakor bo kdo zavil, tako pa bo .

4€ je pač ena orientacijska vsota, saj ne bo noben beležil. Če bo več, je pač stvar posameznika. Z vsoto smo želeli le povedati, da gre bolj za pozornost imn zabavo kot za vrednost.

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti