najava srečanja kulinarične slovenije 10. maja 2008

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

6. maj 2008 21:18

Loni, kje pa si ti napisana katjushka

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

7. maj 2008 6:37

Obeti

V petek in soboto bo večinoma sončno in razmeroma toplo.

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

kobra 1  

član od: 15.6.2006

sporočila: 1881

7. maj 2008 7:39

rimljanka, hvala za link o posavskem hribovju! Ta bo meni prav gotovo kdaj prav prišel

Nikoli se ne ve, mogoče celo ....

kobra 1

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17817

7. maj 2008 7:41

Ja, kobra1, kar preseneti nas in - pridi, saj veš, kako je tam lepo in prijetno, pa še družba, ki bo in vreme, ki bo lepo....................

rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije

ovčka  

član od: 1.6.2007

sporočila: 174

7. maj 2008 8:32

Mene pa nekaj zanima: - Ali so papirnate servietke, viličke, žličke in majhni krožnički v naši režiji? Če je tako, moram nujno še v eno trgovino po plastiko, saj ne morem žrtvovati družinske srebrnine (hehe); - Kako je poskrbljeno za smeti? Prinesemo vrečke, ali so tam koši, ki so itak vedno premajhni? - Ali bodo pripravljene mize, kamor bomo prinešeno hrano naložili? Nekaj salam in kruha bova že narezala doma, samo moj mož si predstavlja, da bo lahko tam na eni deski tudi rezal in stregel jedcem. Ali bo to mogoče? Še nikoli nisem bila na takšnem srečanju in ne vem, kakšne so vaše (naše) navade. In seveda, najpomembnejše: PROSIM, PROSIM, do mojega prihoda skrijte košček baklave.... LP! ovčka

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

7. maj 2008 8:57

Nisem nikjer napisana, ker bolj švoh kaže, vsaj glede na trenutni kaos v mojem življenju. In mislim, da se bom šla crkljat domov.

Loni Makaroni

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

7. maj 2008 9:09

Mene pa zanima, ali je potrebno darila čimlepše zaviti ali jih spet zavijemo samo v časopisni papir?

kača

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

7. maj 2008 9:54

ovčka: pribor (plastika, papir), sarvieti in vrečke za smeti so v moji režiji ;-) Zato nič skrbeti. Prinesi le kakšno posodico, če bo kaj hrane ostalo, da se da odnesti domov. Noži za rezanje bodo tudi, deska tudi, saj je gor koča, ki smo jo "zakupili" za ta dan in je na razpolago.

Mize bomo zjutraj postavili. Nič skrbeti. Tudi jaz sem bil le erkat na takem srečanju, ker je bilo do zdaj le enkrat tako "masovno" srečanje Pred 2 leti v Peklu.

kača: Veš da ne vem kako smo imeli zadnjič? A v časopisnem papirju je bilo? Ja res ni treba da je ne vem kako zavito, saj je tako ali tako odvije. Tudi ni rojstni dan tako da je časopisni papir čisto dovolj. Ta darilca so mišljena kot razvedrilo, ne kot breme tistega, ki jih prinese. Zato predlagam kar preprosto.

Loni: Pocrkljamo te lahko tudi na Kopitniku ;-) 

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

7. maj 2008 9:55

Loni, pa misliš, da te ne bi kulinariki mogli spraviti v tapravo voljo.....kakršnakoli že mora biti. Ne bom preveč pametna, ampak včasih paše sprememba okolja........se znajo stvari pokazati v drugačni luči...... katjushka

Bojan  

član od: 29.8.2001

sporočila: 585

7. maj 2008 9:57

kača, ha, ha, sem pozabil, da smo tako naredili...dobra ideja, dajmo spet tako narediti! Torej darilca za tombolo zavijamo v časopisni papir!

ovčka, za vse, kar si napisala bo poskrbljeno: Jernej je v nabavah za plastične kozarce, pribor, vreče za smeti(ki jih bomo ločevali), serviete. Za odložiti hrano bo dovolj prostora in površin, če bo potrebno kaj na hladnem spraviti tudi, saj imajo odlično hladno klet.

Ne obremenjujte se s preveč hrane...ker če vsak prinese le približno zase...bo ravno prav, ane? S tem, da bomo "menjali in na vse kraje pokušali!"

Bojan Administrator

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti