Kuharski nasvet

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

17. apr 2008 15:22

Možno je, samo, potem me bodo pa druge napadle. Bom še malo počakala, velja?

rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

17. apr 2008 15:27

Tudi jaz bom OT, ampak lahko se odpre nova tema, z naslovom: ali je kuhar damjan res kuhar damijan, ali kaj podobnega, pa naj bodo vsi posti povezani s tem v tisti temi... Tako delajo tudi na drugih forumih, če jih seveda ne pobrišejo prej...

anja27  

član od: 2.6.2005

sporočila: 1085

17. apr 2008 15:46

Že dalj časa želim predlagati (verjetno je kdo kje že to storil, ampak vseeno), da bi v kaki od kuharskih oddaj gostili članice Kul, ki odlično kuhajo in bi bile pripravljene deliti svoje skrivnosti s širno Slovenijo. 

Če imamo po novem med svojimi člani Damjana in Tanjo, res upam, da se bo v bližnji prihodnosti kaj takega tudi zgodilo!

Anja

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

18. apr 2008 8:34

Eh, enostavneje bi bilo odpreti novo temo, pa zdaj, ko vemo, da ni hec, se z Damjanom resno pogovarjati. Najbolje, da kar Damjan odpre novo temo. Ali pa se debata nadaljuje v tisti temi, odprti pred kakim tednom, o isti oddaji. Atina

tigris  

član od: 9.5.2007

sporočila: 261

18. apr 2008 10:55

Vrnimo se k hrani! Damijan, zadnjič sem naredila tisto pico na podlagi iz polente - smo bili vsi zelo navdušeni, nad okusom, najbolj pa jaz, ker je tudi priprava dosti bolj enostavna in hitra, kot s testom. To sicer ne pomeni, da od sedaj naprej ne bom več delala klasične (testene) pice, bo pa vsekakor koruzna še velikokrat na mizi. Polentna osnova pa seveda paše tudi na sladko - na polento daš sladek skutni nadev (skuta, kisla smetana, jajce, sladkor, sol, limonina lupinica, naribana jabolka, rozine...). Tej sladici smo pri nas rekli "koruzjače", ponavadi jih je mama pripravila po kakšnem manj kaloričnem kosilu (zelenjavna juha, enolončnica). Lep pozdrav! tigris

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

18. apr 2008 11:02

tigris, polentno varianto jaz že dalj časa prakticiram. Je bil pa hec, ko sem v eni izmed ljubljanskih picerij malce narobe prebrala jedilnik, sem mislila, da sem naročila polentno pico, ko pa sem dobila naročeno predse, sem jo pa reklamirala, češ kje je pa polenta. Šlo je za poletno in ne polentno pico.

Loni Makaroni

morska medvedka  

član od: 31.8.2004

sporočila: 2716

22. apr 2008 0:17

Torej, nejeverni Tomažki. Vas je Damjan v soboto prepričal o svoji identiteti? Mene ni bilo doma, tako da sem oddajo zamudila. Radovedna sem pa vseeno, kako se je izteklo Lp E.

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

22. apr 2008 3:52

Morska medvedka- mislim, da je bilo rečeno, da bo to na sporedu to soboto.

Lep dan in veliko se smejte

fuksija  

član od: 27.10.2007

sporočila: 86

22. apr 2008 6:50

Kuharske nasvete z Damijanom si zelo rada ogledam in nič ne bi bilo narobe, če bi bi jih večkrat ponavljali v raznih terminih, da si jih lahko ogleda čimveč ljudi. Zelo pomembno je, da se ljudi navduši, spodbuja in uči, da si pripravljamo kuhane, zdrave obroke, ker se vse začne pri dobri zdravi prehrani. Torej kuhar Damijan še veliko, veliko takih oddaj in srečno! fuksija

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

22. apr 2008 7:40

Mislim, da sem mimogrede ujela samo prvo oddajo, pa še to le na pol. Ampak kuharskih nasvetov sem pa vedno vesela in mi je čisto vseeno, ali jih dobim od profi kuharja, moje mame ali pa mimoidočega na ulici, samo, da so dobri in uporabni.

Loni Makaroni

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti