Kuharski nasvet

Tanja Tomažin  

član od: 16.4.2008

sporočila: 2

16. apr 2008 23:58

Lep pozdrav vsem ljubiteljem dobre kulinarike tudi iz moje strani ! Moram priznati, da mi je Dam(i)jan na zadnjem snemanju povedal o razpravah na tem forumu in prav zabavno in zanimivo je bilo brati vaše komentarje o vprašljivosti njegove identitete, vas pa pravzaprav čisto razumem, ker je res, da marsikdo nebi odpiral tem in se kljub natrpanem urniku posvečal odgovorom in svetovanju na forumih, ampak to je pač naš Dam(i)jan - preprost, dobrosrčen in zabaven. Kar se tiče njegovega imena, gre pravzaprav za to, da je tisti "i" v imenu televizijska domena, ker se je ustvarjalcem oddaje pač bolj dopadlo Damijan namesto Damjan, in so mojega kolega na hitro preimenovali. Odgovorila bi še marku5(mislim da je pravi) in ostalim, ki jih moti moja kamera. Verjemite, da bi bila tudi sama veliko raje brez nje, ampak so mi jo (žal) naknadno podtaknili, ker so se nekateri od gledalcev pritožili, da ne pokažemo dovolj bližnjih kadrov postopka priprave samih jedi (z ostalimi kamerami to žal zaenkrat ni možno). Tako da me je doletela nova pridobitev in se trudim biti čim manj nadležna in neopazna z njo ... :) Za konec bi samo še povabila vse tiste, ki še niste preizkusili kakšnega od Dam(i)janovih receptov, da to storite, ker so - govorim iz lastnih izkušenj - jedi zares okusne ! Glejte oddajo še naprej in prisrčen pozdrav vsem skupaj, Tanja Tomažin p.s.: Glede počepov ne bo šlo, vas je pa Damijan na zadnjem snemanju lepo pozdravil, oddaja bo na sporedu naslednjo soboto 26.4.2008 :) Tanja Tomažin

Basti  

član od: 11.11.2007

sporočila: 558

17. apr 2008 0:13

Damjan in Tanja, tudi jaz zelo rada spremljam vajino oddajo, kadar le utegnem. Priznam pa, da nobenega recepta iz oddaje še nisem poskusila. Se bom poboljšala, obljubim.

Zdaj, ko sta oba člana kulinarike, bi se pa tudi na srečanje lahko prijavila, a ne?

lp Saša

petkica  

član od: 15.12.2006

sporočila: 744

17. apr 2008 4:00

anamarija1 je napisal/a:

Zanima me, če vedve gresta v kakšno restavracijo ali vprašate ali je v hrani kocka ali vegeta? Ne stojmo pretiravati, meni recimo hrana brez kocke ni sploh užitna, stvar okusov.

Anamarija [srecen]
Imaš popolnoma prav, stvar okusa. Pri meni je pač tako, da že ko v receptu vidim kocko ali vegeto, me vse mine. Imam pač raje naravne začimbe kot umetne kocke oz. vegeto. Čeprav tale kocka ne izgleda slabo

kozamurnik

sporočila: 2311

17. apr 2008 5:11

joj joj joj, vse tako zgleda, da moram nekako sklanfati skupaj opravicilo,ker sem tak Tomaz... Pa vseeno pocakam se malo-do sobote!.Ziher je pa le ziher! kozamurnik

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

17. apr 2008 6:14

jade je napisal/a:

Ja še malo pa boste hotele, da nasledno oddajo posnme v gatah in modrem predpasničku, da mu boste verjele...

jade

No, ni treba da je ravno on, lahko so spremljevalke

ežoj

as76  

član od: 15.10.2006

sporočila: 45

17. apr 2008 8:33

Damjan kje si ti redno zaposlen, če ni skrivnost? as76

Vanili  

član od: 28.6.2002

sporočila: 78

17. apr 2008 9:54

Ali ni nekdo omenil bloga, če ga ima lepo prosim za link ali ime Damjanovega bloga. Sem dvakrat pogledala, upam da nisem spregledala in ga je kdo že objavil. Damjan vse pohvale in link do bloga, prosim lepo. Meni je všeč tak način kuhanja in če sem le pred tv si oddajo pogledam. lep dan vsem!

pšeničnik  

član od: 11.9.2007

sporočila: 61

17. apr 2008 10:52

Sam si zelo rad ogledam kuharske oddaje, ki so posnete v živo in zelo spoštujem kuharske mojstre z njihovimi nasveti. Včasih me nekoliko moti le izbira gostov (kako moderno je povabiti v oddajo razne "zvezde in zvezdice"), kajti nekateri ne znajo niti noža držat. In pa na nacionalki režiserjev pristop. Na drugih TV zelo redko vidiš kamermane. Če pa so, so nemoteči in je sam postopek dela korektno posnet, tudi dovolj blizu, da gledalec vidi vse postopke, kar je bistvo take oddaje. Sicer pa, vsake oči imajo svojega pleskarskega mojstra. Ne dajte si uničiti dan zaradi dežja. lp Pšeničnik pšeničnik

dj  

član od: 14.1.2003

sporočila: 445

17. apr 2008 14:30

Rimljanka,

Daj prosim zbriši vse neumnosti o identiteti, ker je naslov teme čisto drugačen. Sedaj pa moraš prelistati 12 strani od tega pa do sedaj 4 uporabni nasveti, ostalo pa samo nakladanje nejevernih Tomažev. To se vedno pogosteje pojavlja tudi pri drugih temah. 

Praska je takšna: Vidim zanimiv naslov, upam, da zvem kaj novega, mogoče dodat svoj komentar, potem pa ogromno strani z klepetanjem, ki nima nobene zveze z naslovom. Eni imajo očitno preveč časa. Jaz ga na žalost nima. Zato so moji  obiski KulSlo vedno redkejši.

Pa brez zamere

5rusa  

član od: 19.10.2005

sporočila: 285

17. apr 2008 15:05

se strinjam z dj, če je seveda možno 5rusa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti