16. apr 2008 23:58
Lep pozdrav vsem ljubiteljem dobre kulinarike tudi iz moje strani ! Moram priznati, da mi je Dam(i)jan na zadnjem snemanju povedal o razpravah na tem forumu in prav zabavno in zanimivo je bilo brati vaše komentarje o vprašljivosti njegove identitete, vas pa pravzaprav čisto razumem, ker je res, da marsikdo nebi odpiral tem in se kljub natrpanem urniku posvečal odgovorom in svetovanju na forumih, ampak to je pač naš Dam(i)jan - preprost, dobrosrčen in zabaven. Kar se tiče njegovega imena, gre pravzaprav za to, da je tisti "i" v imenu televizijska domena, ker se je ustvarjalcem oddaje pač bolj dopadlo Damijan namesto Damjan, in so mojega kolega na hitro preimenovali. Odgovorila bi še marku5(mislim da je pravi) in ostalim, ki jih moti moja kamera. Verjemite, da bi bila tudi sama veliko raje brez nje, ampak so mi jo (žal) naknadno podtaknili, ker so se nekateri od gledalcev pritožili, da ne pokažemo dovolj bližnjih kadrov postopka priprave samih jedi (z ostalimi kamerami to žal zaenkrat ni možno). Tako da me je doletela nova pridobitev in se trudim biti čim manj nadležna in neopazna z njo ... :) Za konec bi samo še povabila vse tiste, ki še niste preizkusili kakšnega od Dam(i)janovih receptov, da to storite, ker so - govorim iz lastnih izkušenj - jedi zares okusne ! Glejte oddajo še naprej in prisrčen pozdrav vsem skupaj, Tanja Tomažin p.s.: Glede počepov ne bo šlo, vas je pa Damijan na zadnjem snemanju lepo pozdravil, oddaja bo na sporedu naslednjo soboto 26.4.2008 :) Tanja Tomažin