26. apr 2008 16:58
Tanja Tomažin je napisal/a: |
p.s.: Glede počepov ne bo šlo, vas je pa Damijan na zadnjem snemanju lepo pozdravil, oddaja bo na sporedu naslednjo soboto 26.4.2008 :) Tanja Tomažin |
26. apr 2008 16:58
Tanja Tomažin je napisal/a: |
p.s.: Glede počepov ne bo šlo, vas je pa Damijan na zadnjem snemanju lepo pozdravil, oddaja bo na sporedu naslednjo soboto 26.4.2008 :) Tanja Tomažin |
26. apr 2008 18:18
Damijan pravkar kuha in je najavil točno to, kar trenutno pripravlja! Torej je definitivno ta pravi DAMJAN! Taia
26. apr 2008 18:41
Hm, a ste slišali pozdrav? A to je bilo to? Sicer pa - prvič sem gledala in mi je všeč. Mal so se mi pa sline pocedile. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
26. apr 2008 18:46
Sem ravno prisla domov in sem prizgala tv, pa je bil na tv ravno Damijan, sem samo poslusala in na koncu nisem slisala nobenega pozdrava Kulinarikom! Meni se zdi skoda casa. Zdaj pa hitim se na vrt. Iwana
26. apr 2008 18:47
Jaz pozdrava nisem slišala. Verjetno je bil bolj na začetku, ker sem nekaj še naokoli skakala. Tistega lista se pa tudi jaz ne bi branila. Taia
26. apr 2008 18:52
Jaz sem gledala od začetka, a pozdrava nisem slišala. dixi
26. apr 2008 19:09
Glede na to, da je že pred skoraj štirinajstimi dnevi napovedal jedi, verjamem, da je to res on. To, da ni bilo omenjenega pozdrava pa lahko pripišemo tudi montaži. Kaj pa vem... Taia
26. apr 2008 19:33
Čisto možnoje,da so njegov pozdrav kulinariki v montaži preprosto izrezali.Morda so mislili,da bi mi tako imeli malo zastonj reklame.Sicer pa tako ali tako določene kadre vedno izrežejo. chappy
26. apr 2008 21:36
Jaz sem slišala vmes lepo pozdravljeni, samo ni bilo naslovljeno na nobenega. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
29. apr 2008 16:03
Tudi jaz nisem slišala pozdrava. Tisti radič pa me je kar zamikal, a bi ga poskusila pripraviti.
marelicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko
Pizza s pršutom