Katera rastlina je to?

Mygrace

sporočila: 6506

22. maj 2012 10:28

No ja, verjetno otrok ni šel sam v neznani park, a ne?

Vse sem zvedla, od kopalnice preko stanja v družini do karakterja otroka.. itak so tisti cvetovi že pase, najbrž...

Bi bilo super, Frina, če bi o tem dogodku napisala blog. Ker vprašanje ima take dramaturške zaplete, da je mene zdaj začelo bolj zanimati, kako otrok dojema internet in kako fajn občutek mora biti to, da ves svet priskoči na pomoč pri pridobivanju dodatnih informacij.

Vredno najmanj novele. Le pogumno.

Mygrace

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

22. maj 2012 10:35

Vse sem pojasnila. Ovire pri pridobivanju točnih podatkov, ki niso na razpolago iz objektivnih razlogov. Sicer sem vedno natančna pri podatkih in tudi kaže, da sem razumela, da je več podatkov.

Otrok ne ve, kaj je cel svet, se ji pa je to zdelo dovolj razširjeno.

Mygrace, ne veš, kake barve je moja kopalnica.

F r i n a

Vrana  

član od: 16.2.2006

sporočila: 620

22. maj 2012 10:46

Ej, super ste, konec me bo od smeha!

Je kopalnica modre barve?

Vrana

Mygrace

sporočila: 6506

22. maj 2012 10:51

Mah, itak si rada skrivnostna, Frina, no.. tudi barve avtomobila nisi izdala, si pa bila zaradi nje nekaj časa v središču pozornosti.. tako, da barva tvoje kopalnice mene niti najmanj ne zanima.

Potemtakem je šel otrok sam na sprehod po parku (parkih), teta pa nima telefona, da se jo vpraša?

Mygrace

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

22. maj 2012 15:36

Elfi, ni prava, ker je v še  stisnjeni videti prašnike, zavite navzdol , velike, ni pa velikega pestiča.

Bom počakala, da bodo lahko šli na sprehod in našli tisti grm, ker nihče ne ve, kje ga je mala pobrala, ker je bil na tleh.

F r i n a

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

22. maj 2012 22:34

frina je napisal/a:

Bom počakala, da bodo lahko šli na sprehod in našli tisti grm, ker nihče ne ve, kje ga je mala pobrala, ker je bil na tleh.

In kje piše, da ni komu iz šopka padel?

Kaj pomeni pa, da so prašniki zaviti navzdol, pa ne vem.

rimljanka

kozamurnik

sporočila: 2311

22. maj 2012 23:01

Ja, meni tudi tole meji malo na ka pavem kaj. Ker da nekdo odrasel najde cvet, ki ga ne pozna, pa je tako nenavadno lep, da bi ga imel na vrtu,je ena. Da pa pol Slovenije ugiba, kaj je dekletce videlo oz po revnem opisu sklepa, kaj naj bi našlo, je pa milo povedano,hm..meni osebno rahlo meji na zaj... ...no ja, lepše bom rekla, je skorajda neresno. Saj ne, da ne bi dekletcu ustregli, da le imajo vrt in primeren prostor, ampak malo bolj potruditi se je pa le treba.Tisti,ki so blizu nje, mislim. Je mygrace kar prav napisala. Ker tu smo ljudje, ki radi pomagamo. Tudi z detektivskim nosom nas je nekaj. Ampak tu je odpovedal. Ni podatkov, motiv ne gre jemati preresno ker je posredi, dokaz je pa prej kot ne neuporaben...(beri listje) Malo sem zakomplicirana, ampak avtorica je tudi. murnik

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

23. maj 2012 7:15

Frina, ste v knjigah pregledati tudi fotografije cvetov različnih sort azalej in rododenronov?  Ali pa vsaj na spletu?

Cila

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti