Zakaj?

Vlado  

član od: 1.8.2002

sporočila: 547

10. apr 2008 12:45

Če se moraš na enem in istem računalniku vedno znova prijavljati, pomeni, da imaš izklopljene piškote. Lahko pa ti jih tudi zbriše kak neprimerno nastavljeni varnostni program npr. pop up blocker, ki ne razlikuje med škodljivimi oz nezaželjenimi piškoti, ter željenimi. Piškot je neka programska koda, v kateri je vpisano tvoje geslo in uporabniško ime za določeno spletno mesto. Vklopiš si jih v internet explorerju: zavuhek "ORODJA" klikneš "internetne možnosti", greš na zasebnost in izbereš med opcijami, ki ti jih ponudi program. Podobno najdeš piškote tudi v mozilli. lp Vlado

ferda  

član od: 1.10.2003

sporočila: 280

23. apr 2008 19:36

vlado hvala ampak to je čist preveč za mene... sem namreč kr še amaterska kar se teh reči tiče. to vse ureja moj mož. tako da se bom zgleda še kar upisovala še naprej... vidim pa da gre to tudi drugim na jetra

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti