prosim če mi nekdo lahko odgovori na vprašanje zakaj se moram vsake kvatre spet prijavljati na kulinariko ko pa sem bila predvčerašnjim nazadnje gor? se mi že zdi malo neumno dobro da se še spomnim gesla pa tut tega sem že skoraj pozabila. lep pozdrav
Zakaj?
9. apr 2008 19:45
??? Jaz sem pa na dveh rač. non stop prijavljena pa je čisto okej. Ne vem, kdaj sem se nazadnje. Atina
9. apr 2008 19:49
Meni pade ven prijava, če brišem piškote.
Lijananeznan uporabnik
9. apr 2008 19:56
jaz sem vedno ko sem prišla na kulinariko bila vpisana, ž nekaj časa se pa moram za vsako vpisati... lp lovebeyba
9. apr 2008 20:15
Tud meni kot Lijani prijava ven pade ko čistim viruse.Pse nič ne obremenjujem se še enkrat vpišem pa je. chappy
9. apr 2008 20:45
Na tujih računalnikih ali takih, kjer je več uporabnikov, tako ali tako ni pametno biti ves čas vpisan, ne? Sama nimam problemov, ker sem na svojem in stalno vpisana. Gelso si pač zapomnim, saj jih nimam toliko. Postavila sem si pač sistem gesel za različne spletne strani.
rimljanka - zasebno mnenje
9. apr 2008 22:05
na kulinariki nimam problemov, ker sem na svojem računalniku. sem si pa za različne strani tako kot rimljanka postavila sistem gesel. 5rusa
10. apr 2008 5:09
Tudi jaz sem non stop vpisana v službi in doma, pa me še nikoli ni "ven" vrglo.
Kyara
10. apr 2008 9:11
Tudi jaz se moram vedno vpisat. Ni mi jasno zakaj, saj do enega tedna nazaj nisem imela teh problemov. Vsakič me vrže ven. tarčica
10. apr 2008 11:04
Mislim, da to ni odvisno od Kulinarike, ampak od nastavitve na vsakem računalniku.
10. apr 2008 11:14
Zakaj je pa dobro imeti ta t.i. sistem gesel, rimljanka in 5rusa Čisto iz radovednosti sprašujem, saj jaz imam povsod enako geslo in to tako preprosto (zame seveda), da ga niti v sanjah nebi mogla pozabiti. Pa lep dan še naprej blažkaaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike
Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči