1. jul 2013 8:35
hvala tudi branki171, na srečo se mi je oglasila ena članica in jo danes kupim od nje
hvala,
priv
priv
1. jul 2013 8:35
hvala tudi branki171, na srečo se mi je oglasila ena članica in jo danes kupim od nje
hvala,
priv
priv
8. jan 2015 9:06
Oj!
Jaz bi pa zelo rada imela knjigo ABC pletenja v pdf obliki. Zelo lepo bi prosila za njo, če jo katera ima, bi bila zelo vesela, če mi jo pošlje na mail: tina.piskar@gmail.com
LP Tina
TincaP
10. jan 2015 15:06
Kje in kdaj pa je v MB boljšji sejem?
_tisa_
10. jan 2015 18:31
Vsako nedeljo pred industrijsko cono Tezno.
dixi
17. jan 2015 20:05
Pozdravljeni, bi kar tukaj vprašala, in poskusla rešit problem.Ali ima mogoče katera od vas ostanek bombažne temno modre barve( TVORNICA KONCA ZAGREB BOJA IN PARTIJA 5069 4)ZA PLETILKE OD 3__4 mm.To je bilo kupljeno še kot made in Yugoslavija in kljub iskanju mi ne uspe najti take bombažne preje.Če katera ne rabi in bi prodala , bi jo z veseljem odkupila vsaj 3 klopke, če je pa več pa nič ne de.
zaja
19. jan 2015 14:40
http://picasaweb.google.com/solnishko1.com/VjazanieKryuch
To je povezava na pikasi za knjigo ABC Kvačkanje, samo je knjiga v tujem jeziku. Če vas jezik ne moti, si jo potegnite dol, ker ne vem koliko časa bo na pikasi dostopna, tam vsake toliko zapre lastnik album in potem ne vidiš več slik.Je pa vse ponazorjeno s slikami, tako da je lahko delati , sploh ne rabiš brati teksta.
Če sem komu pomagala, super, če pa želite imeti knjigo fiksno v roki, potem bo pa teška, ker tisti, ki jo ima, je ne želi prodati, čeprav že zna kvačkati (med temi sem tudi jaz).
mlg
19. jan 2015 23:31
če pa želite imeti knjigo fiksno v roki, potem bo pa teška, ker tisti, ki jo ima, je ne želi prodati, čeprav že zna kvačkati
mlg, tale trditev pa ne drži povsem. Sem bila v nedeljeo ponovo na bolšjem trgu ob Ljubljanici in sem videla kar nekaj knjig ABC kvačkanja in ABC pletenja, prav tako tudi v antikvariatu ob Ljubljanici. Za ceno pa ne vem. Sicer pa tudi jaz teh dveh knjig ne prodam, čepra znam kvačkati n plesti. Sem prav pred nekaj dnevi spet pokukala vanju, saj sem ravno v fazi pletenja copatk, kapice in odejejice za prihajajočo princesko.
kača
28. jan 2015 8:13
Včeraj sem na okenski izložbi v ljubljanskem antikvariatu Bukvarna (malo naprej od Prešernovega trga, na desni strani Ljubljanice) opazila dva izvoda te knjige, če koga (še) zanima.
Sprememba: Verjetno gre za isti antikvariat, kot ga je priporočila kača.
Life is war against boredom~
31. jan 2015 23:10
MiriBon je napisal/a: |
Včeraj sem na okenski izložbi v ljubljanskem antikvariatu Bukvarna (malo naprej od Prešernovega trga, na desni strani Ljubljanice) opazila dva izvoda te knjige, če koga (še) zanima.
Sprememba: Verjetno gre za isti antikvariat, kot ga je priporočila kača.
|
Najraje imam takle odgovor. Hvala v imenu Zaje.
F r i n a
1. feb 2015 10:15
ABC kvačkanje, sem ravnokar zasledila na Bolhi! Če koga zanima naj si pogleda, mislim, da sta celo dva ponudnika.
Lep nedeljski dan vsem skupaj!
kvačkarica
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo
Krompirjevi kroketi Saint-Florentin