5. apr 2008 9:44
anaeva! sem mislila da si dobila zs od mene. preveri, če ne pa še enkrat poiskusim priv priv
5. apr 2008 9:44
anaeva! sem mislila da si dobila zs od mene. preveri, če ne pa še enkrat poiskusim priv priv
5. apr 2008 10:26
urejeno priv,... anaeva
30. nov 2009 23:18
zivjo a bi lahko dobila tudi jaz to knjigo na cd-ju, če maš na pdf mi lahko pošlješ kar na mail!?? Habibi
27. jun 2013 7:17
ponovno se oglašam če se je mogoča sedaj našla katera, ki bi prodala knjigo ABC kvačkanje oz. mi dala nasvet, kje jo naj iščem.
hvala
priv
priv
27. jun 2013 10:57
Knjigo ABC kvačkanje in ABC pletenje lahko kupiš vsako nedeljo na boljšnjem sejmu ob Ljubljanici (na Bregu). Cena je nekaj €, čisto točno pa ne vem, ker se nisem niti zanimala, saj obe knigi že imam. Ima pa jo tudi starinarnica ob Ljubljanici, če greš od "bolšjaka" proti tromostovju. odprta je tudi v nedeljo.
kača
27. jun 2013 11:38
kača hvala lepa grem takoj v akcijo za starinarnico če ne pa ob priložnosti na boljšaka
priv
priv
27. jun 2013 12:40
Priv, nasproti magistrata je knjižni antikvariat. Če kakšne knjige nimajo, jo pa naročijo, oziroma počakajo, da se pojavi in ti sporočijo, ko je na voljo. Slej ko prej najdejo dobesedno vse, en priročnik za kvačkarce iz sedemdesetih ali tam okoli ne bo zanje noben problem.
Tudi za drugo, čisto resno literaturo, ki je zaradi razprodanosti ne najdeš v običajnih knjigarnah, se je najbolje obrniti na knjižni antikvariat. Tam se, za razliko od kuharskih portalov, ukvarjajo prav s tem, s knjigami, ki niso več v redni prodaji.
Ne boš verjela, imajo celo telefon pa tudi e naslov.
tel.: 01 244 26 86
www.mladinska.com/knjigarne in papirnice/trubarjev antikvariat
nola
27. jun 2013 14:29
hvala nola amapak sem že preverila in nimajo sem pa našla še en antikvarjat v ljubljani in imajo eno knjigo tako, da me že čaka, da jo grem iskat - upam samo, da je res v dobrem stanju kot so mi po telefonu zatrdili
hvala vsem skupaj za trud in pomoč
priv
privbranka171
sporočila: 218
28. jun 2013 14:18
Če ti je pa tam ne uspe dobiti,sem jih kar nekaj videla v MB na bolšjaku. Cena je bila 5 €.
branka171Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lečin curry s kruhovimi cmoki
Jabolčna pita s kokosom