Velik problem

Roncolino  

član od: 26.3.2007

sporočila: 1464

29. mar 2008 8:37

Sangria mislim da po 2h tednih...nisem pa prepričana...upam,da bo vse tako kot sama želiš. Samo toliko...meni je pri kontracepcijskih tabletkah enkrat menstruacija zamujala 1 teden,slabo mi je bilo kot še nikoli,bolela me je glava,pa še prsi so bile take da joj,jaz bi se pa najraje zakopala nekam...pa ni bilo hvala bogu nič. Me pa zanima še nekaj.Ali je res mogoče,da ti menstruacija zamuja 3 tedne (pri rednih spolnih odnosih) zato,ker velikokrat ješ v McDonaldsu???? Roncolino

sangria00  

član od: 29.3.2008

sporočila: 7

29. mar 2008 8:39

meni se tudi zdi da po 2 tednih. tako da upam, da dobim ciklus čim prej, ker sm že z živci čisto nakonci. za to glede mCdonaldsa pa prvič slišim tako da glede tega ne morem nič reči. lp, obupana sangria00

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

29. mar 2008 8:45

sangria, menstruacija ti lahko zaostaja tudi zaradi stresa. Meni je zaostajala tudi po 12 dni zaradi tega. Če ti je test pokazal negativen rezultat (v kvadratku, kjer naj bi bila druga črtica , če bi bil rezultat pozitiven, ne sme pokazati nič, niti najmanjše črtice), se boš tako sprostila in bo mestruacija prišla sama. katjushka

Basti  

član od: 11.11.2007

sporočila: 558

29. mar 2008 8:49

Test lahko opraviš že ko ti m zmuja en dan. Jaz sem ga takrat opravila in je bil pozativen. Ampak to je bila zame najlepša novica. Slabo pa mi je postalo že čez nekaj dni in je trajalo kar tja do petega meseca. Nisem smela zavohati nobene hrane (takrat sploh nismo kuhali), mehčalca, parfuma, skratka nič, kar sploh ima kakšen vonj.

Upam, da bo pri tebi test negativen, pa tudi če ne, in se boš s tem sprijaznila, te bo čez devet mesecev obiskala največja sreča v življenju.

lp Saša

ena mš  

član od: 18.11.2006

sporočila: 1184

29. mar 2008 8:51

Meni je test pokazal + , ko mi je prvi dan zamujala menstruacija. Menstruacija lahko zamuja-ali je sploh nimaš, če ti zelo pade C-vitamin. ham-njam

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

29. mar 2008 8:57

Sangria, na bruhanje ne računaj preveč. Samo v filmih punce tako ugotovijo, da so noseče. Jaz nisem v obeh nosečnostih bruhala niti enkrat, ena moja prijateljica pa skoraj vsak dan do 5. meseca. To je zelo različno. Glej, danes je lepo sonce, pokliči kako prijateljico, pojdita skupaj na sprehod in kavo in se boš takoj boljše počutila. Nikar ne tiči v kopalnici s testom v roki, ker bo za tvoje živčke samo še slabše! Mislim, da so sedanji testi že zelo zelo zanesljivi, tako da si kar oddahni, ker je bil negativen. Zaradi boljšega občutka ga ponovi čez par dni, da se pomiriš. zaostanek menstruacije pa ima res lahko še 100 drugih vzrokov - najhujši je stres, kot so že predhodnice povedale. Včasih pri mladih puncah izostane tudi, če na hitro precej shujšajo ali zaradi obremenitev premalo spijo (to se je zgodilo meni v srednji šoli - seminarji, diploma, pa ni bilo časa za jest in za spat...) Predvsem pa se poskusi čim bolj sprostiti in svoje skrbi zaupati še nekomu, ki ti je blizu in te bo lahko stisnil k sebi - fantu, prijateljici... Objemček ti pošiljam in zate držim pesti! mamaF - Mojca

fresh  

član od: 4.5.2006

sporočila: 1856

29. mar 2008 9:20

Slabo ti je zato, ker si živčna. Testi so zelo zanesljivi, sama pa tudi praviš, da je možnost zanositve majhna. Potolaži se. Menstruacija ti zagotovo zamuja zato, ker si z živci čisto na koncu, poleg tega pa si mlada in je to nekaj povsem naravnega. Dober test je tudi early sign, ki ga kupiš v DM, tako, da za pomiritev opravi še en test, potem pa nehaj razmišljati o tem. Si pa raje potem, ko bo menstruacija prišla, naredi pridigo o kontracepciji in si obljubi, da boš, če že pride do nezaščitenega odnosa, šla po PK tabletko k svojemu ginekologu. Vse bo ok, verjemi! fresh

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

29. mar 2008 9:29

Sangria tudi jaz sem imela podobne težave pred leti, pa ne samo enkrat. Čakala sem menstruacijo in je ni in ni bilo. Groza!!! Po eni strani si nisem upala naredit testa ker sem se bala da bo pozitiven. Ampak treba se je soočit z zadevo. Kupila sem si test, bila tri minute živčna in prestrašena in ko sem videla da je negativen sem si oddahnila. Ker so testi zelo zanesljivi sem zaupala da je ok in ko sem se sprostila in nisem več mislila na to, je prišla menstruacija. Zato, tako kot ti pravijo ostale punce, sprosti se, nasmej se, pojdi na sonček, kavico, sprehod, pa bo bolje. Če pa je še dolgo ne boš dobila pa je najbolje da greš h ginekologu. Drži se!! saš

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

29. mar 2008 9:35

Meni je prijateljica priporočala, da pijem žajbljev čaj in mestruacija se je sprostila. Sicer mi je pa zamujala 1 mesec, ampak sem bila resnično pod razno raznim stresom. Za ziher naredi še en test, potem pa obišči ginekologa, kii ti bo dal tablete primolut in 14-i dan se bo odprlo. Začetnica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti