29. mar 2008 8:57
Sangria, na bruhanje ne računaj preveč. Samo v filmih punce tako ugotovijo, da so noseče.
Jaz nisem v obeh nosečnostih bruhala niti enkrat, ena moja prijateljica pa skoraj vsak dan do 5. meseca. To je zelo različno.
Glej, danes je lepo sonce, pokliči kako prijateljico, pojdita skupaj na sprehod in kavo in se boš takoj boljše počutila. Nikar ne tiči v kopalnici s testom v roki, ker bo za tvoje živčke samo še slabše!
Mislim, da so sedanji testi že zelo zelo zanesljivi, tako da si kar oddahni, ker je bil negativen. Zaradi boljšega občutka ga ponovi čez par dni, da se pomiriš. zaostanek menstruacije pa ima res lahko še 100 drugih vzrokov - najhujši je stres, kot so že predhodnice povedale. Včasih pri mladih puncah izostane tudi, če na hitro precej shujšajo ali zaradi obremenitev premalo spijo (to se je zgodilo meni v srednji šoli - seminarji, diploma, pa ni bilo časa za jest in za spat...)
Predvsem pa se poskusi čim bolj sprostiti in svoje skrbi zaupati še nekomu, ki ti je blizu in te bo lahko stisnil k sebi - fantu, prijateljici...
Objemček ti pošiljam in zate držim pesti!
mamaF - Mojca