28. apr 2008 22:07
Haha, Vendy, si me pa nasmejala. Hvala za besede in da si mi lepo vse to napisala. Taka, kot si ti opisala, sem bila na začetku mojega obdobja, ko sem se zaposlila na tej firmi pred 9 leti. Pa saj sem ovnica po horoskopu :) No in - definitivno ni dobro izpadlo, ne bom zdaj pisala podrobnosti, samo bilo je groza in strah. Tako sem se z leti "omehčala", ker s to "bitch" varianto nisem prišla ob ženskih šefih nikamor, še do večje fovšije, ker sem pri moškem delu zaposlenih, ki je v veliki večini, precej priljubljena (ja, sem ena redkih, pri kateri štikli pojejo in ki rada malo opozorim s svojimi oblačili, ker menim, da mora biti ženska na delovnem mestu urejena). Sicer sem pa s svojimi 180 cm itak markantna, saj veš sama, kako je s tem. Tudi nasplošno v vsakdanjem življenju sem se precej omehčala, uf kakšna sem bila desetletje nazaj. Ampak zaposleni na naši firmi so res nekaj posebnega in potrebujejo poseben pristop :)) No, moj mi še vedno pravi "bitch", hehe, upam da iz drugih razlogov...mal heca. Tule na kulinariki sem precej pridna punčka in všeč mi je, da se pokaže tudi ta moja malo bolj "mila" plat. Glede mentorja - to z mailom sem že naredila in odgovor je bil v enem stavku - pridite na govorilke. Sem se najavila in tam pojavila, a glej ga zlomka, odpeketal je na dopust do srede maja. Me pa veseli, da je človek poln humorja, tipičen eleganten ljubljanski meščan z občutkom za ženske atribute, tako, da ne bo problema. Komentar pa mora itak vedno bit in argumenti, saj tako komunikacijo zahteva služba, sem redno na ministrstvih po sestankih, pa tudi velikokrat grem na službeno pot v tujino. Želim ti, da se hitro pozdraviš in lepo se imej, katka http://katka-lopatka.moj-album.com/