Uporaba predpasnika v kuhinji

tinc2  

član od: 24.3.2008

sporočila: 51

25. mar 2008 18:12

iz plavega blaga so že nekoč delali predpasnike in lepo se mi je zdelo ko so ga nosile kmečke ženesaj je lahko z vzorci in rožicami samo da mora biti samo do pasu in bolj majhen da bolj poudarja ženske obline sicer nisem skregan s slovnico ampak sem malomaren tinc2

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

25. mar 2008 18:21

Ma pusti Issi,nima časa pik in vejic postavljat,se mu mudi predpasnik uzdigvat Sem pa pogruntala,zakaj ima žena tako dolge vezalke ,da lahko še njega zraven priveže. lp goga

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

25. mar 2008 18:31

Pri tej brzini ga verjetno res samo dvigne, pol pa ... ...nič, ker je prehiter. Predpasnik namreč. Issi

tinc2  

25. mar 2008 19:01

s svojim predlogom za predpasnik sem vam hotel povedati drage žene da imam rad če ste tudi za štedilniukom lepe in sexy pričakoval sem da bom pri vas naletel na ene simpatije saj sem najbrž redek moški kateri kritično gledam tudi na tak del obleke kot je predpasnik žal me sedaj napadate da ne znam uporabljati vejic ,pik itd. ,kar je v tej temi povsem nepomembno nobena še ni napisala če si bo zašila takšen predpasnik kot vam predlagam oziroma če vam je všeč .moj okus je tak da ženske ki imajo privezane raznorazne kupljene predpasnike ,kateri segajo mcelo do tal niso niti malo prikupne pišite če si bo katera sešila tak predpasnik povem vam da se bo lepo v njem počutilain tudi drugi bodo rekli oh kako lep predpasnik ima jaz sem končal tinc2

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

25. mar 2008 19:57

Kaj si pa zdaj užaljen? Saj ni nič narobe z modrim sexy predpasnikom... Samo malo težko ti je sledit brez ločil...

Si pa dal idejo, morda pa res katers sešije doma...

lidka

regina  

član od: 17.9.2007

sporočila: 724

25. mar 2008 20:08

Tinc2, včasih smo kupovali pralni prašek v bombažnih vrečkah in ko smo ga porabili, sem zunanji šiv samo razparala in nastal je takšen predpasnik, kot ga opisuješ. Ni bil modre barve, ampak bel z zelenim dotiskom. Gospe mojih let, se bodo tega še spomnile. Seveda je pa odvisno, zakaj uporabljamo predpasnik. Osnovni namen je, da ščitimo obleko. Ko nehamo kuhati, ga pa tako odložimo. Pa lep večer želim. regina

tinc2  

25. mar 2008 20:10

če si hočete kupiti plavi predpasnik vtipkajte blaue schurze in ko je stran odprta pritisnite blaue schurze kellnerschurze bistroschurze binder -e bay pohitite drage moje ker bo kmalu zmanjkalo. nisem nič užaljen vesel pa bom če bo čimveč slovenk začelo uporabljati simpatičen plavi sexy predpasnik tinc2

neznan uporabnik

25. mar 2008 20:16

profesionalci v kuhinji uporabljajo , bele ali pepita , zaščitne delovne obleke. predpasnik pa je, posebno halje, znak staranja. stara mama si ga zjutraj nadene in ga do večera ne odloži,pa četudi ne kuha. pa lep pozdrav. VINKO

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

25. mar 2008 21:10

Hoj, Wran, saj staramo se pa tako in tako vsi, ne? Atina

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

26. mar 2008 7:32

Issi je napisal/a:
Pri tej brzini ga verjetno res samo dvigne, pol pa ... ...nič, ker je prehiter. Predpasnik namreč. Issi

Issi, sploh nimaš prav, nikakor ni med hitrimi  - poglej kako dooolg uvod je naredil, preden je prišel do "glavne jedi" . Če je povsod tako ....

tinc2 je napisal/a:
če si hočete kupiti plavi predpasnik vtipkajte blaue schurze in ko je stran odprta pritisnite blaue schurze kellnerschurze bistroschurze binder -e bay pohitite drage moje ker bo kmalu zmanjkalo. nisem nič užaljen vesel pa bom če bo čimveč slovenk začelo uporabljati simpatičen plavi sexy predpasnik tinc2

Cila

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti