Uporaba predpasnika v kuhinji

tinc2  

član od: 24.3.2008

sporočila: 51

25. mar 2008 10:19

sedaj vidim da bo mnogo žensk nosilo plave predpasnike take majhne od bokov navzdol da bodo bolj sexy sicer pa ni potrebno odvezati predpasnika ga samo dvigneš in je še lepše. pa pustimo to.pa pustimo to . gledam kelnarce ali pa raznorazno tv kuhanje kjer nosijo ženske dolge predpasnike kar niti malo ni lepo in ni simpatično če bi bil ženska jaz tega ne bi nikoli oblekel oziroma si zavezal. meni se zdi zelo lepo če bi kelnerce še napred nosile lepe bele male predpasničke kot nekoč naše žene doma pa plave predpasnike od pasu navzdol recimo do kolen ali pa še manjše to se mi dopade in takšna ženska je zelo simpatična mogoče da je to tudi sexy kaj pa vem ne doopade pa sem ženska ki ima privezan dolg predpoasnik kateri sega čez prsi ženske jaz sem vam dal idejo probajte mogoče bodo možje kar vzdihovali tinc2

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

25. mar 2008 10:46

Tinc2, pa moški vzdihujejo predvsem zaradi ženske, predpasnik je postranska stvar... ?...

lidka

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

25. mar 2008 11:10

Kolega, a si tele modele že sprobal doma? Poročaj o rezultatih. Pa da vidimo... Vendelina jr.

tinc2  

25. mar 2008 12:52

lidka predpasnik deluje zelo sexy saj vemo katero erotično stvar pri zenski pokriva zato mora biti tak kot sem napisal mi je pa lepše da ima zenska na sebi sam0o predpasnik kot pa neke usnjene cevlje oblečena v usnje z bičem si predstavljas ko te najde dragi v kuhinji samo v lepem malem plavem predpasniku sporoči kaj bi naredil sicer pa naj bo ženska tudi pri štedilniku lepo oblečena pa ne samo zaradi tega če se umaže ali pa ne predpasnik pri ženski pri meni deluje zelo domacno poskusi tinc2

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

25. mar 2008 14:51

Sem rekla, da mi ga najdražji kdaj zaveže okrog. Če je sexy ali ne pa nimam pojma, ker kuham takrat...

lidka

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

25. mar 2008 15:28

Tinc2, meni je pa najbolj sexi, kadar si predpasnik zaveže moški - in seveda tudi skuha pa še pospravi za seboj. Kar dol padem od seksualnega naboja  .

Cila

Reca  

član od: 1.3.2004

sporočila: 3814

25. mar 2008 15:54

Cila no, zakaj nisi vsaj malo romantična? lp Vesna

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

25. mar 2008 16:04

Reca, pusti romantiko, people are talking sex.... Vendelina jr.

tinc2  

25. mar 2008 16:18

ženske moški vas vradi gledamo pa ne samo ko ste brez vsakih oblačil ampak za enega je ženska ženska ko ima ne sebi dolgo obleko ali kot sem že omenil ko ima na sebi usnjeno obleko visoke škornje in bič za mene pa so najbolj ženske ženske katere si zavežejo lep predpasnik pa to samo tistega do bokov do pasu na tako žensko gledam kot pravo gospodinjo in žensko ko s predpasnikom opozarja daje nekaj najbolj ženskega pod predpasnikom najbolj grdo pa mi je ko se moški pačijo s predpasnikom sicer tema je ali si zavežete kdaj predpasnik jaz sem samo hotel opozoriti da vsak predpasnik ni lep predpasnik in zamene je najlepši predpasnik plave barve 5o krat 3o cm ali 6o krat 4o z dolgimi vezalkami katere so tako dolge da si ga zavežete spredaj taki se ne da kupiti ampak si ga morate same zašiti pa naj objavijo fotografijo ženske katera ima privezan samo predpasnik joj kako be sexy tinc2

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

25. mar 2008 18:04

Tinc2, pa zakaj mora bit ravno plav??? To mi ni jasno... In za božjo voljo, daj postavi kje kakšno vejico in piko, no. Uboga tvoja žena, če vse delaš tako "na en mah" kot pišeš. Issi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti