21. mar 2008 12:11
Joj, po mojem vam pomlad vesn seka, meni pa firbec. Komaj čakam aprila. lp Vesna
21. mar 2008 12:11
Joj, po mojem vam pomlad vesn seka, meni pa firbec. Komaj čakam aprila. lp Vesna
21. mar 2008 12:18
Reca, jaz tudi. Sicer pa moje počutje je:
lidka
21. mar 2008 22:02
Lidka, pa ne da pri tebi kemija dela. Saj veš da ne smeš kemije, kaj pa alergije in te stvari? No, malo s teme je tole kar se predpasnikov tiče, ampak če se ne motim je ena ponujala kroj za tistega čez glavo. Ta kroj bi jaz z veseljem imela, če bi ga le lahko dobila. Potem bi mogoče tudi predpasnik kdaj oblekla. lp Vesna
22. mar 2008 9:21
Reca, kar spomni se nedolgo nazaj je tudi pri tebi dogajalo nekaj podobnega. Da bi bila pa na to alergična, ne verjamem, moj srček lepom dela bim- bam...
Predpasnik imma pa jaz iz Ikee in je tisti trak, ki je za čez glavo lepo speljan ob robu in je še za zavezat. Torej se lepo regulira višina traku za čez glavo. Meni se zdi to super patent.
lidka
24. mar 2008 19:05
meni se zelo dopade če zenska ima lep sexy predpasnik. samo vsaka cunja ki si jo zavezete tudi ni lepa. na ptujski trznici prodajajo plave predpasnike kli pokriva tudi prsi pravijo jim šorci no in iz tega se da narediti lep predpasnik samo do pasu moja zena si je iz tega sešila 6o cm je širok in 5o cm dolg ter še enega manjšega 5o cm krat 3o cm spredaj ima dve gubici da se ji lepše uleze po trebuhu vezalke pa so tako dolge da si jih zaveze spredaj takšen plavi predpasnik naredi zensko še lepšo tinc2
24. mar 2008 20:08
Verjamem tinc2 da se ti dopade,posebno če ni nobene cunjice spodaj...samo za dolge trakce potegneš.....zelo sexy lp goga
24. mar 2008 20:08
Seksi šurc? Plave farbe? Delavske? Samo vprašam ... tumpika
25. mar 2008 8:02
Ne nosim predpasnika, mi ne potegne. Moja domaca oprava so poleti in pozimi velike moske majice, ki mi pokrijejo ravno dovolj nog in tistega dela, kjer hrbet izgubi spodobno ime, da si v njih upam med kuho tudi do smetnjaka, ne da bi me zaprli. Si pa praviloma med kuho spnem lase in pogosto tudi zavezem ruto, kar zna izpasti prav fancy. lp, proxima
25. mar 2008 8:04
Ej, tumpika, ti nč ne razumeš. Če ( kot pravi gogad ) ni nobene cunjice spodaj, tincu drugemu ( dobrodošel na kulinariko ) pade " mrak na oči ", pol pa farba sploh ni važna.
Pa mimgrede, kaj manjka plavi, delavski farbi, a delavci morda ne seksamo(jo)
ežoj
25. mar 2008 8:45
Ežoj, s predpasnikom ali brez???
lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljava solata
Poletni svaljki z dimljenim lososom