Uporaba predpasnika v kuhinji

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

20. mar 2008 16:56

Drage moje, dragi moji: je katera videla, da bi ljuba bitja zapeljevala druga ljuba bitja v dizsajnerskih firtufih, širclih iz štajerskih vinogradov ali mesnice, sploh pa ne v takih, ki segajo do peta ? Meni informacije govorijo o volačkih,  belih poškrobljenih podpasnikih ( saj niso pred pasom, ane) in morda v Lolita stylu, v kakih drobčkanih cevličnih vzorčkih.

Pred leti je imela naša prijateljsko skupina večerjo pri eni od članic, kjer je ena skupina kuhala zrezke v gobovi omaki, druga pa je pripravljala jabolčni štrudl. Za vseh osem sem izdelala oranžno-bele kariraste po kroju, ki sem ga vzela od predpasnika za peko na žaru. Vsi so bili močno veseli darila.

Ampak naj opozorim, moji predpasniki s nepremirni za suhljate, viskoke okorg 1,80 m, s čevlji številka 40, ker v njih zgledajo ko zastava na brniškem letališču.

Ima pa Mamamia prav, spodaj ni treba ničesar obleči, če ti je prevroče. In če ti je res vroče, ga lahko koj slečeš. in kuhaš dalje.

F r i n a

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

20. mar 2008 17:08

...nadaljevanje frininega posta: in potem ti spodnese kuhalnico med mešanjem zelenjave v voku, zelenjava veselo frči po šporhetu, kakšen konkreten košček pa pristane na "balkončku" in moram povedat, da tist mehur kot posledica vroče zelenjave (na "balkončku" oz. pri meni na "balkonu") ni prav nič seksi zgledal...

Ognjič

daga  

član od: 18.5.2007

sporočila: 1412

20. mar 2008 17:29

Zanimiva tema, bere se kot zgodba. Prosim, nadaljujte še. Sama ne nosim predpasnika, sem ga pa nosila, potem pa sem se razvadila in moji predpasniki ležijo nekje v omari in se pogovarjajo o starih časih, ko so še včasih prišli na svetlo. So mi bili pa svoje čase všeč taki z volančki in rožicami, zdaj pa se mi zdijo najlepši tisti dolgi, natakarski. Seveda pa ne na meni saj sem prekratka in preširoka, tako da bi v tem izgledala kot kakšna mortadela. Na drobnih in višjih bitjih, je pa to enkratno, predpasniki na njih so kot lepi modni dodatek. daga

Reca  

član od: 1.3.2004

sporočila: 3814

20. mar 2008 17:35

Bo že nekaj na tem, ampak lidke pa še vedno ne razumem. Ve pravite ptedpasnik dol, ona ga dobi pa gor. In to od "dragega." No in to zdaj pa sploh ne razumem. lp Vesna

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

20. mar 2008 17:44

Reca, če bi bila včeraj v čvekalnici, bi vse razumela...smo se o vsem pomenili, tudi o primernem oblačilu za nočni nakup npr. tortice, bureka... Pa o tangicah z leopardjim vzorcem (naj bi jih nosili mestni gospodje)... Pri nas na kmetih so še vedno "in" pumparce in dolge gate

Ognjič

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

20. mar 2008 18:00

Reca je napisal/a:
Bo že nekaj na tem, ampak lidke pa še vedno ne razumem. Ve pravite ptedpasnik dol, ona ga dobi pa gor. In to od "dragega." No in to zdaj pa sploh ne razumem. lp Vesna
Hej mogoče pa kar je nekaterim uniforma medicinske sestre ali stevardese....in še česa podobnega...je mogoče drugim predpasnik! Zakaj pa ne saš

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

20. mar 2008 18:10

spagon, vidim da štekaš zadeve podobno kot me. Samo se mi zdi, da Reca nekaj kibica, ker da ona ne bi razmela, kaj je lidka hoteli reči....malo nas za jezik vleče, kajne? Vidim pa, da ni včasih nič narobe, če skrenemo s teme....kako majhen korak je od predpasnika kot kuhinjskega pripomočka do kakšnih nagajivih misli v zvezi s tem, kajne? Mamamia mamamia

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

20. mar 2008 18:15

Ja mamamia imaš prav. Že prej ko sem napisala da nosim predpasnike, sem hotela napisat še nekaj drugega, pa sem si rekla :"Raje ne, da ne bom skrenila s teme....", No zdaj ko smo pa že tu, pa lahko povem naglas, da se zdim sama sebi v predpasniku prav seksi Lp saš

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

20. mar 2008 18:22

Navsezadnje pa gre ljubezen skozi želodec, kajne, tako da kar ostajamo v okviru kulinarike, kajne? Saj se sploh nismo premaknile iz kuhinje.... Sem zato v eni prejšnjih debat navijala za mizo iz masivnega lesa, ne za stekleno....sem že vedela, zakaj, hehehe mamamia

Zdenkica  

član od: 12.6.2004

sporočila: 251

20. mar 2008 20:50

Predpasnik ne nosim nikoli, saj se nikoli ne umažem. Delati sem navajena tako, da stvari nikoli ne letijo vse okoli. Mi je pa odlična ideja prejšnjih debat, da jih nosite ob praznikih. Mislim, da bom to iz čiste fore začela prakticirati, pa da vidim reakcijo ostalih članov družine hehehheheeee. Sporočilo je spremenil(a) Zdenkica dne 20. mar 2008 21:22:33

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti