20. mar 2008 21:03
Ja, saj poznate tisto lepo pesmico:
Zvončki in trobentice,
mačice, vijolice,
spet iz zemlje lezejo,
saj pomlad je tu.
Slepa kura, tole je pa samo zate!
rimljanka - zasebno mnenje
20. mar 2008 21:03
Ja, saj poznate tisto lepo pesmico:
Zvončki in trobentice,
mačice, vijolice,
spet iz zemlje lezejo,
saj pomlad je tu.
Slepa kura, tole je pa samo zate!
rimljanka - zasebno mnenje
21. mar 2008 5:54
Polepsala si mi jutro! slepakura
21. mar 2008 6:06
Dobro jutro, oooooooooooo kako lepo jutro po takšnih lepih rožicah. Pa kako dišijo vijolice....
Mi smo včeraj imali celi dan sonce, samo opoldne je bila snežna ploha, ki je trajala kakih 10 minut. Potem pa spet sonce, da si komaj gledal, tako je svetilo.
Kyara
21. mar 2008 6:16
Ja, včeraj je bilo vreme kar čudno... enkrat je kot 100 , potem se je že popolnoma pripravljalo na ... ampak pomembno je, da se je do večera uredilo, da je fino posvetil , jaz pa sem to pridno izkoristila in zvečer sem imela za seboj dolg, dolg sprehod
Lep dan in veliko se smejte
21. mar 2008 6:27
Tudi jaz sem bila najprej, saj sem se ravno odpravljala nabirat regrad (namen imam že nekaj dni, pa me je že prej presenetilo slabo vreme), ko je spet začelo deževati-snežiti (takrat je bilo zunaj 7 °C), ampak sem ga potem le nabrala malo več tudi za dneve, ki nam obetajo spet slabo vreme. katjushka
22. mar 2008 11:53
Še pri nas je začelo snežit....In to na 2. pomladni dan! ...Denise...
22. mar 2008 12:31
No pa je sneg prekriv vse trobentice, zvončki se mu še upirajo, toda ne več za dolgo. Če bo še tako snežilo bo prekrilo tudi zvončke. Moje narcise prav žalostno kukaju izpod snežne odeje Angela08
22. mar 2008 12:57
A ni luštno baravat jajčke uzuni pa sneg ..... maserka
22. mar 2008 15:05
jaz bi rajši imela sonce elaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci
Raca z rezanci na azijski način