20. mar 2008 16:07
anaeva je napisal/a: |
pri nas pa zopet sneži anaeva |
20. mar 2008 16:07
anaeva je napisal/a: |
pri nas pa zopet sneži anaeva |
20. mar 2008 16:58
Ja, sneži. Ker sem umila okna.
F r i n a
20. mar 2008 17:00
a se ve morda kaj hecate zdajle? Pri nas sonček sije!
Ognjič
20. mar 2008 17:11
nisem se hecala,je bil takšen snežni vihar kot da bi bil januar,sedaj pa je sonce,... anaeva
20. mar 2008 17:17
Kje pa stanujete da sneži? Pri nas sploh ni tako slabo vreme... ...Denise...
20. mar 2008 17:32
Pri nas tudi že cel dan sonček izza oblakov kuka blažkaa
20. mar 2008 19:10
Sicer je res, da bi se človek spraševal ali se bliža Božič. Sicer pa me moje narcize lepo opominjajo, da se bliža velika noč. In seveda pomlad, ki me vleče na sprehod v naravo, ker pa sem samska sem se pričela malo ogledovati koga bi povabila s sabo. Ker v bližini ni moškega ki bi me pospremil, sem pa malo pobrskala po internetu in naletela na Klub Alice, kjer sem naletela na kar nekaj simpatičnih moških. Mogoče pa se le najde tapravi. Angela08
20. mar 2008 19:18
Kadarkoli pogledam skozi okno vidim sonce. Ne vem, ali je bozic, ali je velika noc,... Ne vem, ce se bliza nevihta, ker itak nikoli ni nobenih oblakov..Ne vem, kdaj se bliza pomlad, ker nikjer ne najdem zvonckov in trobentic.. Vedno se veselim, ce je kakrsnakoli sprememba vremena! slepakura
20. mar 2008 19:22
Te povabim nabirat trobentice, vijolice, kronce...
Ognjič
20. mar 2008 21:02
...Denise... je napisal/a: |
Kje pa stanujete da sneži? Pri nas sploh ni tako slabo vreme... ...Denise... |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom
Sirovi napihnjenčki z dodatkom