12. okt 2008 11:25
No,nekaj bi vas prosil,mi mamo delavce že mnde 2 leti in vsi so iz južnih krajev ne rečem nič nimam proti rasam sam je tako,da se znajo mojemu očetu prliznat. Pred dvem leti nam slovenski delavci niso hoteli porušiti enega marofa zraven hiše tile pa so ampak obžalujemo,par nam je še dolžnihih ker so seveda očeta prosili malo za v naprej in ta bumbar jim je dal. Potem pa so zginal ne da bi oddelal dolg.No sedaj so se čisto razvadili,mi imamo sp in nemoremo biti ves čas znjimi ker delamo na terenu.No sedaj se zgodba začne....hočejo trikrat na dan kavo,trikrat na dan topli obrok,kadijo,špukajo(hvala bogu da se dela zunaj)školjko umažejo da je nemorem spucat pa nova spodnja kopalnica ampak to je spet oče kriv ker jim seveda use pusti,tam kjer majo določen prostor za delovne cunje pustijo gate,nogavice skratka kriza,do očeta so ful prjazni do mene pa tak:nočemo čaja hočemo zmiksan sok(si morš mislit)hočejo tu hočejo un sam prosijo, zadnič so en predpražnik pa kito čebule ukradl,v kopalnci so se celo tuširal in uzel sveže brisače se v njih obrisal in jih zmetal med sveže brisače,da ne govorim kak delajo šlampast pa to ,oče mi je že dal vedet da bom jst v prihodnosti tuki živel. Sam sam čakam kdej se bo kej zrušl,pa še lahk naštevam pa rajš ne bom,skratka očetu ne morm dopoveat kaki so ko njega ni pa da kadijo pod škarpo da se jih nevidi,njega pa pošiljajo po material,pa že pol leta obljublja kak jim bo postavo pogoje pa jim še ni in mislim da jim bom jst povedu svoje kr tak ne gre naprej,ponudiš jim prst vzamejo celo roko Prosim vas da mi svetujete ka naj naredim s ni več velik za naredit ampak to presega use meje,če mate al pa je kdo slučajno imel vsaj podobne izkušnje naj mi svetuje,že vnaprej vam bom hvaležen. Upam da bo vredu napisano....... sinxv Sporočilo je spremenil(a) sinxv dne 12. okt 2008 14:16:59