neznan uporabnik
17. mar 2008 17:57
katti se podpišem pod tvoj post pri meni se isto dogaja... drugače se pa zadnje dneve prehranjujem največ z medom, pa ni veliko učinka... lovebeybaneznan uporabnik
17. mar 2008 17:57
katti se podpišem pod tvoj post pri meni se isto dogaja... drugače se pa zadnje dneve prehranjujem največ z medom, pa ni veliko učinka... lovebeyba
17. mar 2008 18:27
Ali pa je samo suh zrak... Mene je mučilo več kot 2 tedna in sem šla na inhalacije in je bilo urejeno po petih inhalacijah.
Sonja
17. mar 2008 19:25
Meni je zdravnica svetovala pastile TANTUM VERDE - dobi se jih v lekarni. Zelo so mi pomagale. lp pat
17. mar 2008 19:56
Čaj Pljučnik z medom-super! Drugače sem pa slišala, za izdolbeno črno redkev. V vdolbino nalijemo med in pustimo čez noč. Zdravilo je med v katero se je vmešal sok redkve. ham-njam
17. mar 2008 20:44
Pa faraonovo olje za inhaliranje! Prežene vsak še tako trdovraten kašelj.Preverjeno na vsaj 20 ljudeh.
Kyara
17. mar 2008 21:23
Na prsi si daj skuto zavito v tanko gazo .... okrog grla pa moder šal (ker je grlna čakran modre barve - in to zdravi), prižgi si sladkor se karamelizira zalij z mleko,dodaj žajbelj in mešaj da se sladkor popolnoma stopi,popij še vroče .... dobro pa še pomaga maserka
17. mar 2008 21:45
Šumeče tablete PROSPAN, ki jih kupiš v lekarni so pomagale meni. Pa kaka pastila TATUM VERDE. korosica
18. mar 2008 11:58
Jest sem lansko leto začela kašljati v začetku oktobra ko sem se prehladila, prehlad je v enem tednu minil, kašeljam pa še dones.Aja pa oktobra mislim na tistega 2006. Sem se v februarju 2007 spet prehladila in sem kašljala na vsak vdih, nisem spala nič, na koncu je bilo že tako hudo da sem ene dvakrat kri plunila. Pa sem šla k zdravniku in mi je rekla da imam samo gnojno angino in mi dala antibiotike, pa rekla da se bo kašelj tudi umiril. No sej se je samo ponehal pa ni, dokler nisem šla na morje in je blo potem ene dva meseca dobro, zdej pa že spet od jeseni pokašljujem, včasih skoraj nič včasih pa me napade da komaj zadiham vmes. Pa antibiotike ne mislim več jemat, se kar z domačimi zdravili zdravim, sej itak vem da ne bom dobra dokler ne bom šla poleti na morje. CARLY
18. mar 2008 13:06
Predlagam obisk zdravnika. Čajčki že pomagajo in sirupi tudi, ampak pri tako dolgotrajnem kašlju je mnenje zdravnika verjetno tudi primerno... Kozmeja
19. mar 2008 10:10
Ravnokar prišla od zdravnika, po štirinajstih dneh prehlada in tednu dni kašljanja. Mojega osebnega ni, bila sem pri nadomestni. Pa mi je rekla, naj si nekaj kupim v lekarni. Sem ji razložila, da sem v štirinajstih dneh porabila vsaj 40 EUR za razna zdravila. Ni se pustila prepričati, antibiotik je proti njenemu prepričanju Sedaj pa bom sprobala zadeve, ki ste jih zgoraj našteli Kyara kakšne so faraonove kapljice in kje se jih dobi? KKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Čarobna zelena torta
Rižek s piščancem in zelenjavo