28. apr 2008 8:33
Smeh... men je tud dojadilo vse skupi...pa še notr nism :) evagirl
Smeh... men je tud dojadilo vse skupi...pa še notr nism :) evagirl
Kazensko je nominiran še Naske, po normalni poti pa Saša in Sara. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/ Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 28. apr 2008 08:36:32
28. apr 2008 9:02
mambica je napisal/a: |
Če sem pa ponosna na katero stvar v svojem življenju, pa je to, da nisem ne Bara ne Big Brotherja in ne katerega drugega resničnostnega šova gledala niti ene minute!!! Ali je še kdo tak na Kulinariki? |
28. apr 2008 9:05
iri je napisal/a: | ||
|
Sem imela podobno natipkano že zjutraj, pa sem raje zbrisala komentar...
Lep dan in veliko se smejte
28. apr 2008 9:06
Naske kazensko zakaj pa to? Joj med vikendom sem jaz bolj tako tako z pc-jem in tv-jem, zato tebe Katka lopatka pooblaščam, da me vsak ponedeljek seznaniš z novostmi. Začetnica
28. apr 2008 9:09
Začetnica Naske in Sebo sta bila kazensko nominirala, ker sta se pogovarjala o tem, zakaj sta nominirala Dejana (pogovarjanje o razlogih nominacije je v hiši prepovedan).
Lep dan in veliko se smejte
28. apr 2008 9:18
No Začetnica, bom poročala:) Simona, si zbrisala, ker je bilo za danes že preveč, ane:) katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
28. apr 2008 9:23
jaz se popolnoma strinjam s katko lopatko in ne vem, čemu bi še gledala te primerke, ki so še ostali v BB. Sebastjan mi je bil od vseh najboljši (pa še someščan je). bluoka
28. apr 2008 9:34
Simona84 je napisal/a: |
Začetnica Naske in Sebo sta bila kazensko nominirala, ker sta se pogovarjala o tem, zakaj sta nominirala Dejana (pogovarjanje o razlogih nominacije je v hiši prepovedan). [metuljcek] Lep dan in veliko se smejte [metuljcek] |
28. apr 2008 9:42
Ej ne ga sračkat punce, ker sem dobre volje, da me kar razganja. Sem že nekje danes napisala- ne vem kaj je v zraku Običajno pa res pokomentiram tiste, ki hočejo na nevsiljen način vsiljevati svojo negativo. Katka me že dobro pozna, da jaz ne šparam z besedami in da sem zelo direkten človek. Zakaj bi se delala lepo, če nisem
Lep dan in veliko se smejteKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Milijonska juha
Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom