27. apr 2008 16:00
Kakšne reve je letos izbral BB ,same dezerterje.Pravkar jo je popihal gospodar Sebastjan. ITA RINA
27. apr 2008 16:00
Kakšne reve je letos izbral BB ,same dezerterje.Pravkar jo je popihal gospodar Sebastjan. ITA RINA
27. apr 2008 18:41
No ja,še malo pa bodo lahko kar končali BB show.Upam da bo šla naslednja ven zafnana Sara. Kristina
27. apr 2008 18:49
Zakaj pa je zapustil BB? gordana
27. apr 2008 19:41
Najbrž ker je bil nominiran in se boji poraza ,čeprav je trdil ,da zaradi punce ker ne more več brez nje. ITA RINA
27. apr 2008 19:50
Ja pa še za nalogo so petje dobili -to ga je potolklo do konca. Zelo močan človek moram reči-LOL. Lepo pa radi s e imejmo ursa40 Ja pa Frina do potankosti se strinjam s tabo. Sporočilo je spremenil(a) ursa40 dne 27. apr 2008 19:51:19
27. apr 2008 20:13
Šel je zato, ker je bil edini pameten tam not, se je naveličl, da se BB dela norca iz njega. Ma, da se tudi kot človek ne moraš us...t ampak te medtem snema kamera je pa too much.
jade
27. apr 2008 20:48
Ja Jade,sej so vedl kam grej0o in kako bo. Tako da po moje nimajo kej jamrat. So pa res reve letos.Sam če bi pa res tist dnar dobil i pa rekel pa tud če eše en let snemajo. mesni
27. apr 2008 21:22
Meni je pa žal Sebata, je bilo vsaj zanimivo, zdej so mi kar brezvezni vsi nekam... Menim pa, da ni imel več motivacije. Videl je, da je iz tedna v teden isto, da se BB igra z njimi, pa naj so v luksuzu ali ne. Prej ga je gnala želja po prihodu v lep del stanovanja, potem se mi pa tudi zdi, da so ga razočarale velikokrat nepoštene poteze BB in favoriziranje od Marka izbrane skupine. Recimo včeraj, že prvi dan je bil piknik, spet so bili združeni in spet so morali sedanji gospodarji streči podložnike...Potem pa še kazenska nominacija, ko v bistvu sploh ni vedel da je posredi Dejan (pametna taktična poteza Tayba je bila to med drugim...) in je mislil, da je BB spet proti njemu, saj so o morebitnih kombinacijah (ne poimensko) govorili vsi. Potem je mislil, da bo malo pozabil na vse skupaj ob tedenski nalogi, pa mu dajo za nalogo petje Wernerja - tip nikoli ni pel in tudi tu ni bil pripravljen. Svoje je sigurno dodala še prisotnost Mateje od Taybu in nežnosti, saj smo ga videli že pred enim tednom jokati ob prebujanju. Vendar po moje je bila zanj pika na i nepoštena igra BB in tale nominacija, pa naj reče kar če. Fant se, kot smo že opazili, težko sooči s porazom, še bolj pa ga znervira nefer play - in mu je dojadilo, ker se mu enostavno ni več dalo, da se nekdo iz njega dela norca. Vzel je vse preveč resno in osebno, nekako se mu ni svetlikala pred očmi glavna nagrada, kot se nekaterim ostalim prav dobro...Pa še realne možnostije imel, da pobere cvenk. Je bil pa presenečen nad izkrivljanjem resnice in pomirjen - ko je na lastno željo hotel čimprej videti posnetek Dejanovega udarca - ker se je krivil, da ni prej prišel ven, da bi preprečil "pretep". katka http://katka-lopatka.moj-album.com/ Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 27. apr 2008 21:34:08
28. apr 2008 6:57
Če sem pa ponosna na katero stvar v svojem življenju, pa je to, da nisem ne Bara ne Big Brotherja in ne katerega drugega resničnostnega šova gledala niti ene minute!!! Ali je še kdo tak na Kulinariki?
28. apr 2008 7:58
A Seba je šel? Hudiča med vikendom me ni, pa kaj se vse zgodi... Kdo drug še je nominiran? Zdaj bodo še ziher kaki novi prišli. Ni škoda, da tako dolgo vzdržiš potem pa odnehaš? Mambica na Kulinariki smo taki in onaki-pa vsi se mamo vseeno radi. .................večino časa ZačetnicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domača vroča čokolada s smetano
Miklavževi parkeljni