24. mar 2008 10:32
Lahko jih greš tožit, ... ampak čeprav bi moral delodajalec dokazovati, da te ne šikanira, moraš (v praksi) ti dokazat, da te. Kak dokazat? S pričami? In kdo od sodelavcev ti upa iti pričat? Pa smo tam, ko ni muh. tumpika
24. mar 2008 10:32
Lahko jih greš tožit, ... ampak čeprav bi moral delodajalec dokazovati, da te ne šikanira, moraš (v praksi) ti dokazat, da te. Kak dokazat? S pričami? In kdo od sodelavcev ti upa iti pričat? Pa smo tam, ko ni muh. tumpika
24. mar 2008 12:20
Že občutila na lastni koži. Po starem bi lahko to imenovali "faušija". Bognedaj, da delaš dobro, da te kdo pohvali, da hitro napreduješ, in da si morda v smislu službe dejaven tudi izven delovnega časa. Sem že dobila po piskru od kakih zgrupiranih sodelavk, ki jim to pač ne paše - tako ali drugače. Najhujši so pa kolektivi, kjer je po možnosti šef malce bolj zbližan z eno ali drugo sodelavko, ki potem posredno vplivajo na njega s svojimi hudobijami, posledično pa še on začne delovati proti tebi. Hvala Bogu, da nisem tak človek, da bi me take hudobije ne vem kako prizadele. Raje grem zalaufat ene par kilometrov pa k zgodnji maši, pa se že počutim bolje.
Zadnja leta, hvala Bogu, sem v kolektivu, kjer se res izredno dobro razumemo. Sem že dobila ponudbe za menjavo službe, pa sem ostala tu samo zaradi sodelavcev. Mi je več vredno, da grem v službo s toplim srčkom in se veselim vsakodnevnega srečanja s sodelavci kot pa kakšen evro več.
AnjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tajska rdeča curry pasta
Domača vroča čokolada s smetano