13. apr 2009 0:47
KatarinaK, saj tudi moji so bili taki na sliki s flešem (so ratali svetlejši kot v resnici). Potem sem pa rajši še eno luč zraven postavila in slikala brez fleša, pa so na sliki skoraj taki, kot v živo!
Mojca
13. apr 2009 0:47
KatarinaK, saj tudi moji so bili taki na sliki s flešem (so ratali svetlejši kot v resnici). Potem sem pa rajši še eno luč zraven postavila in slikala brez fleša, pa so na sliki skoraj taki, kot v živo!
Mojca
13. apr 2009 12:01
sem slikala še enkrat, pa še vedno niso pol tako lepi kot od MameF. Bomo drugo leto še enkrat poskusili teddy
13. apr 2009 12:18
Teddy, meni so pa tvoji pirhi prav lepi! Svetlejši so pa mogoče zato, ker je slikano s flešem (samo ugibam) ali pa so drugačna jajca. Meni kakšno leto tudi niso prišli tako temni kot letos.
Mojca
1. apr 2010 13:02
Mene pa zanima, ce katera dela pirhe s papirnatimi servieti? Enkrat sem videla "servietne pirhe" in je bilo zelo simpaticno..... Bi rada letos poskusila, ima katera kaksno idejo? zvitorepka
1. apr 2010 13:18
Ja, jaz sem jih delala letos, bom doma poslikala, če želiš. Je zelo enostavno in res zanimivo.
katka http://www.mojalbum.com/katka-lopatka/ham-ham2
1. apr 2010 13:31
Ja, katka lopatka, prosim, prosim, prosim.... in se tehniko mi razlozi! zvitorepka
1. apr 2010 13:37
Tehnika...samo izrežeš željene motive iz servieta (samo ena tanka plast mora biti), kupiš še lepilo za servietno tehniko, postaviš motiv na jajce in greš s čopičem, pomočenim v lepilo, čez motiv. To je vse.
katka http://www.mojalbum.com/katka-lopatka/ham-ham2
1. apr 2010 13:41
Aha. Lepila sicer nimam...... se bom ze kaj zmislila...... Hvala vseeno! zvitorepka
1. apr 2010 13:52
Pozdravljene! Mene pa zanima,če je katera kdaj obarvala jajca s šipkovim čajem,da postanejo roza in kakšen je postopek? Lp karmy20
1. apr 2010 14:36
Lisicka, po moje bi šlo tudi z beljakom. Lahko poskusiš.
AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami
Srbski pasulj