Novofundlandec

RadaJem  

član od: 12.6.2006

sporočila: 1338

7. mar 2008 22:07

Joj, spagon, kako lep je tvoj Jaka. Jaz sem imela samo enega psa, in mislim, da ne bom nikoli več imela drugega. Zdaj imam že nekaj let mačka in se odlično razumeva. Ravno me nadira, ker se hoče igrat, jaz pa buljim v ekran :) Meni so mački karakterno mogoče celo bolj všeč kot psi. Všeč mi je njihova neodvisnost in "vzvišenost". Pravijo, da imajo psi lastnike, mački pa služabnike :) RadaJem

evagirl  

član od: 4.10.2007

sporočila: 276

7. mar 2008 23:02

meni so pa ful všeč BEAGLI... tok bi ga rada mela,ampak na žalost zaenkrat še ni pogojev in dnarja zanjga... Upam pa, da čimprej :) evagirl

nitta  

član od: 13.1.2008

sporočila: 384

8. mar 2008 0:12

To pa je moja Velika ljubezen, ki trenutno kraljuje na kavču v dnevni sobi in čaka da grem spat, da pride k meni...:) Le kaj bi brez njih... http://nikaweber.spaces.live.com/default.aspx nitta Sporočilo je spremenil(a) nitta dne 08. mar 2008 00:13:15

jass  

član od: 9.4.2006

sporočila: 521

8. mar 2008 8:39

Nitta, ta tvoja ljubezen pa bi lahko bila brat od moje. Čeprav je kuža od brata. Mi pa imamo mešančka med labradorcem in nemškim ovčarjem. Ta je tudi faca. Edino ni ravno velik zrasel. jass

afrika  

član od: 26.11.2005

sporočila: 17

8. mar 2008 19:24

Meni so najbolj pri srcu bullmastiffi. Sedem let smo imeli to mačko, sicer imenovano pes. Kaj tako prijaznega, lenobnega, dobrodušnega in potrpežljivega pa še ne....(imeli smo že več psov, tudi ovčarja in rotvajlerja). Pri nas doma te je prej ugriznil maček kot pa tale naš bulimastifi, kot smo ga klicali. Predan družini, obožuje otroke, zvest, miren, prijazen, neverejtno ubogljiv, skorajda ni lajal (zalajal je samo, ko se je kak neznanec pojavil pred vrati in zvonil), z drugimi psi se sploh ni tepel (če so ga preveč izzivali, jih je polulal; če so samo malo skušal izzivati, je dvignil glavo in šel naprej, ovohavanje in preizkušanje moči pa se je končalo z mirnim razhodom). Pijazen je bil do vseh ljudi, neverjetno cartljiv... Eno leto je minilo, kar ga ni več. Če bomo kdaj spet kupovali velikega psa, bo to zanesljivo bullmastiff.

lili_stef  

član od: 18.1.2007

sporočila: 183

8. mar 2008 20:48

Moja hči je lansko leto pripeljala domov šnavcerja srednje velikosti. Po tednu dni solz sva ji z možem popustila. Sama sem se odločila, da psa ne bomo več imeli, zadnjega smo zaradi starosti in bolezni usmrtili, pa mi ni žal. Cartamo ga vsak dan, zelo se rad uči, je poslušen, predvsem pa se rad vozi.Imamo pa tudi mačka, sta pa nekako istočano prišla h hiši, tako da ni nobenega problema. Je pa res, da se moraš z živaljo veliko ukvarjat, pa se ti vse povrne. lili_stef

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

9. mar 2008 7:08

Sem pozabila, moja soseda ima psa ronija. Je mešanec medcd mamo rjavo koker španjelko in očetom nemškim ovčarjem. sedaj pa si predstavljajte psa, ki je velik kot ovčar in izgleda kot kokor. Je velikanski koker, rjavo rdeče barve. Prijaznejšega, učljivega in dobrodušnega psa še nisem videla.

Kyara

kuharca37  

član od: 21.3.2006

sporočila: 563

9. mar 2008 8:39

Imamo rotvailerja in prisegam na to pasmo-mirnost,potrpežljivost,navezanost na otroke,je pa seveda strah in trepet raznim preprodajalcem cunj in podobne krame po hišah....tako da se hitro obrnejo in mi ne težijo. kuharca37

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4337

9. mar 2008 9:23

Malo iz konteksta - naša kuharca je še živa, me veseli

rrr

Roncolino  

član od: 26.3.2007

sporočila: 1464

9. mar 2008 13:48

Njufko...velik pes s še večjim srcem. Pri nas je ta kosmata kepa že 7 let in je dupe!Prijazen do otrok,scrkljanmogoče malo prevečkrat kuha mulo in išče potuho pri drugih...drugače pa super Roncolino

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti