pes je človekov najboljši prijatelj in spremljevalec.rad imam velike pse mirnega značaja,kaj pa vi. pa lep pozdrav.
VINKO
pes je človekov najboljši prijatelj in spremljevalec.rad imam velike pse mirnega značaja,kaj pa vi. pa lep pozdrav.
VINKO
7. mar 2008 17:57
Pri nas doma imamo mešanega zmešanega kosmatinca med bobtailom in pudljem. Je srednje velik, siv, kosmat, čez oči ima dlako in izgleda kot kuža iz risanke Jakec in čarobna lučka! Za nas je najlepši in ga imamo najrajši, pa čeprav je zdaj ko je star že 11 let muhast, trmast in smrči. Ime mu je pa Jaka! sašneznan uporabnik
7. mar 2008 18:53
men je pa strašno všeč čav čac... taki fajni medo zgleda...lp lovebeyba
7. mar 2008 18:56
Mi pa imamo novofundlandca, psičko Leylo. Čudoviti psi so to. Edino, ko se misijo je dlake vsepovsod. Drugače pa bom ostala zvesta tej pasmi za vedno. barby
7. mar 2008 19:02
Jaz pa občudujem vse pse, ker ga sama nimam, zato pa uživam s psi prijateljic. Ena ima novofunlandca, druga berndskega planšarja, potem border colija in samojeda, najmanjši pa je mešanček med ovčarjem in neznano pasmo in izgleda kot mini nemški ovčar. Krasen pes.
Uživajte vsi, ki jih imate, meni ga je za blok škoda, pa čeprav manjše pasme.
Zato pa imam po pogrebu mucke in hrčka ter papige, samo še ribice v akvariju.
Kyara
7. mar 2008 20:07
Ja, jaz se strinjam. Novofudlandec je najboljsi pes na svetu. Zame, seveda. Čeprav imam sedaj NO - pa je tudi super kuža. Sicer pa obožujem cisto vse pse, od prvega do zadnjega. Psi so zakon ))))))))) Lucija
7. mar 2008 21:17
Mi smo dolga leta imeli dobermane, zadnjega sem tudi sama šolala do enke. Potem se je rodila tamala in pes je ni prenesel; skočil je v njo in srečo smo imeli, da je bila v hojici na koleščkih in jo je pri tem hkrati tudi odrinilo stran. No, tedaj smo se odločili, da velikega psa ne bomo imeli več, vsaj dokler bomo imeli male otroke.
Mama (živimo v isti hiši) si je hitro zatem nabavila višavko, katere karakter mi nekako ne ustreza. Vsaj naša živi nekaj v tri dni, na veliiiiiko laja, tudi brezveze, poleg vsega pa še zelo samosvoja. Ja, in nikoli ni bela, razen kadar jo pripeljem od frizerja domov.
Lani smo se tudi mi odločili za psa. Nabavili smo črnega pritlikavega šnavcerja. Bingo! Zadetek v polno. Jeseni sva začela z malo šolo in je zelo dojemljiv za učenje, za moje pojme celo malce preveč ubogljiv, s tamalo se krasno razumeta. Ko grem tečt, je enakovredna različica prejšnjemu dobermanu, pa povsod ga lahko vzamem zraven, ker je mali. Skratka, boljše skoraj ne bi mogli izbrati.
Tudi jaz sem mnenja, da je pes človekov najboljši prijatelj. Ko te človeška rasa razočara, pride tvoj Pes, te povoha z mokrim noskom in te pogleda z otožnimi očmi, v katerih vidiš, da te razume. Ko nobenemu drugemu ni za it tečt, bo tvoj pes od veselja skakal v nebo. Ko prideš domov, se te nihče drug ne razveseli bolj od tvojega psa. Ko pohvališ in nagradiš, bo tvoj pes najbolj zadovoljno bitje in bo to vedno pokazal. Vsi psi so enkratna bitja. Tudi, ko včasih neznosno prdijo (kot trenutno naš tukaj v bližini). Po mojem jih je Bog ustvaril, da nas dopolnjujejo in osrečujejo.
Ni zaman star rek: Boj se ljudi, ki ne marajo psov!
Anja
7. mar 2008 21:20
tudi mi imamo psičko. Ampak najbolj se bojim ko bo umrla. Ne vem kako bom preživela. Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k
7. mar 2008 21:22
Sem ju že prilepila na eno drugo temo, samo, ko sta pa tako cartkana.
Sama sem pa razvila v vseh teh letih, odkar imamo Zeusa, navado, da gostilno in lokale ocenjujem tudi po tem, ali imajo kužki vstop ali ne.
Loni Makaroni
7. mar 2008 21:43
To je pa naš Jakec slikan včeraj: [url=http://www.Slikomat.com/slika/2416975.htm][/url] nekaj slik pa je še tu: http://www.moj-album.com/uredi/spott/1031756 lp saš saš Sporočilo je spremenil(a) spagon dne 07. mar 2008 21:43:55
7. mar 2008 21:53
Pred kakšnima dvema urama sem prišla iz pasjega sestanka. Imam tri mesece staro psičko nemško ovčarko. Se že pripravljem na malo šolo. Tudi prejšnja je bila iste pasme pa smo jo žal morali dat uspavat pa še 10 let ni dopolnila. (vzrok: tumorji), kako nam je bilo vsem hudo, še sedaj jo imam na namizju računalnika. Verjetno se kar navadiš na eno pasmo. Če nebi te dobila ,bi se prav gotovo odločila pa za tega na gornji sliki. Ti so mi tud všeč, samo najverjetneje psičko. tutifrutiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučna juha s kokosovim mlekom
Pirin kruh s semeni