Film

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

25. feb 2013 16:42

Tudi jaz grem prav rada na kak musical, ampak nedavno sem imela smolo z ogledom Dr.Jackyl Mr Hyde. Ajoj, pogovori so se peli (kot izgleda da se dogaja v Les Miserables) in je bil živ obup pa grozno nama je bilo žal, da ob pavzi nisva šla kar domov. Lani sem tudi videla nekaj podobnega in še bolj obupnega, za kar se sploh ne spomnim  naslova, se je pa dogajalo na nekem Toscanskem trgu. 

Les Miserables sem čitala v gimnaziji in videla par filmov, musicla pa še ne. 

Proxima, a Chicago ti tudi ni bil všeč? 

Vanja

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

25. feb 2013 16:57

limnol je napisal/a:

Včeraj - po dolgem, dolgem času - sem spet gledala Cat Ballou. Jane Fonda in Lee Marvin v zelo mladih letih - ampak smešno do neba!

Sonja

Če sto let živim, tega se ne da pozabit: http://www.youtube.com/watch?v=cz6fKjtQ1zI 

lp

cervus

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

25. feb 2013 17:08

Chicago se mi je zdel čisto gledljiv, ampak nič kaj dosti več od tega. Od filmov, posnetih po musicalih, sem zares tripnila (razen na Evito) pravzaprav samo še na Hair, Cabaret, Jesus Christ Superstar (verzija iz sedemdesetih) in *blush* Mary Poppins (in si jih tudi še vsake toliko časa ogledam); celo Phantom of the Opera me je na platnu nekoliko razočaral (nisem nikakršen kvalificiran kritik, samo tisto v kinu za moj okus ni segalo do peta tistemu v teatru - trikrat, če sem natančna, enkrat pred poldrugim desetletjem na Broadwayju in potem v zadnjih letih dvakrat v Londonu). lp, proxima

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

25. feb 2013 18:32

Vanja, zanimivo, jaz tudi ne gledam filmov kot so Gospdoar prstanov in HArry Potter. A Pijevo življenje je nekaj povsem drugega, ta film me je pa res prevzel. Morda zaradi neskončnega oceana in neba nad oceanom, so spimini na dan privreli ...

Oglej si ga, ne bo ti žal, je daleč od tega kar si mislimo pod fantazijski film.

mamamia

mišzmoke  

član od: 28.8.2010

sporočila: 4551

25. feb 2013 18:42

, kaj vse zvem, Jesus Christ Superstar v novi verziji! Po brskanju se mi zdi, da nisem nič zamudila.

lp

mzm

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5192

25. feb 2013 18:44

No, mene so poleg oceana in neba prevzeli tudi vsi Piji, v knjigi pa neizmerna tolerantnost in sprejemanje neznanega (trije bogovi so boljši od nobenega), pa seveda globoke življenjske modrosti (ne jej keksov v postelji). Če verjameš v mesojedi otok ali ne, je konec koncev prav vseeno. 

Sonja

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

25. feb 2013 19:05

limnol, vsi tisti Piji, ja, itak. Ocean in nebo pa sem opazila toliko bolj  zaradi moje poti z ladjo čez Atlantik,  zato me je "morski del", torej glavnina filma, zato tako prevzel,  posnetkih morja in neba nad njim, ker sem nekaj podobnega videla tudi sama ...

mamamia

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

25. feb 2013 19:08

Proxy, zakaj "blush" pri Mary Poppins? P.S: Čeprav velikokrat po delih, sem v zadnjem letu videla Mary Poppins večkrat kot prej v celem življenju. 

Če odmislim povprečno petje, me film Mamamia razveseli čisto vsakokrat. Cel film je od začetka do konca ena vesela fešta, razen ko Pierce začne peti, takrat trdno zaprem oči in skozi stisnjene zobe izdahnem: Ouch! 

Za ljubitelje Disco glasbe: Priscilla, Queen of the Desert

Vanja

Gigi_84  

član od: 26.8.2008

sporočila: 331

25. feb 2013 19:54

A ni zanimivo, opero naravnost obožujem in sem redna obiskovalka, gledališča se izogibam kot hudič križa, pri musikalih pa še nisem čisto prepričana. Ampak "Nesrečniki" mi pa nekako ne grejo. Tudi kratek nastop iz letošnjih Oskarjev me ni ganil. Se bom vseeno prislila, da bom lahko potem ocenila Anninega Oskarja.

Glede Russla - ja Sonci, imaš prav, definitivno rokenrol, ne pa musical. He's a bad boy. To je tako, kot bi Clooney, pel pesmico "Prihaja Nodi". Ne gre skupaj :)

Gigi_84

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

25. feb 2013 23:27

Vedno znova pozabim, da me Ptičja kletka razvedri v vsakem trenutku!!!

lp

cervus

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti